אין לי חברים ואני מאוד לבד, רוצה להגדיל את מעגל החברים שלי, איך לעשות את זה?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-23/01/24 בשעה 11:34

זה לא שאין לי חברים באמת, יש לי. פשוט אני היחידה שיוזמת שיחות אני מחפשת ובאופן כללי יוזמת.
זה גם לא באמת שאף אחד לא יוזם איתי רק אלה שיוזמים איתי, הם אקסים ואני לא הכי יודעת מה לחשוב על זה. יש איתי מישהי בכיתה ואנחנו "חברות" מטעמי נוחות כמובן, לה אין באמת חברים חוץ ממני ולי אין חברים בכיתה, יהיה נחמד לעשות עם מישהו שהוא באותו הראש שלי עבודה קבוצתית. אבל מחוץ לבית הספר רק אני יוזמת שיחות איתה, האשליה של אולי נוכל להיות יותר מחברות מטעמי נוחות סך הכל בסופו סתם אשליה.
יש לי גם חברים בשכבה אבל הם לא יוזמים איתי שיחות והזה שאתקשר אליי אתמול
סוףסוף מישהו יוזם איתי שיחה למען השם
האקס, שהיינו ביחד סך הכל חודש.. מבאס שדווקא הוא, בן אדם נחמד שיש לי שיחות טובות איתו היחיד שבאמת רוצה גם לדבר איתי.
הייתי שמחה גם לרצות לשמור איתו על הקשר אילו הוא לא היה בן זוג לפני, אם נחזור לקשר של חברים טובים אני חד משמעית ארצה אותו בחזרה וזה לא בריא, לפחות זה לא יהיה בריא עבורי.
גם עשיתי טעות לא ממזמן וזה התפשט לכל השכבה עשו עלי סתלבט נוראי והרבה מאוד ילדים לא מחבבים אותי ובטח שלא חושבים על ליצור איזה שהוא קשר איתי, אפילו אם אני זאת שניסתה ליצור קשר איתם. זה כן פחות החלק הרלוונטי כי סך הכל אני יודעת איזה סוג אנשים הם ואני פחות מתחברת. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני רוצה להגדיל את המעגל החברים שלי מצד שני איך? לאיזה מקומות לבוא? ואיפה אני יכולה לפגוש אנשים שיש להם תכונות ותחומי עניין דומים לי? חוץ מלמצוא את האנשים אין לי כזה בעיה יש לי ביטחון עצמי גבוה כריזמה ואני בן אדם במקור מאוד חיובי ואופטימי, הכריזמה והביטחון העצמי שלי גם באו נגדי שחושבים על זה. זה דווקא סיפור ממש מצחיק

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"