היי, מה שלומכם אנשים נחמדים שנכנסו לשאלה שלי? נחמד מצידכם.
טוב אוקי אתחיל. אני ובן הזוג שלי יחד מגיל 14, בעוד חודש וקצת אני אהיה 18 והוא קצת אחרי. אנחנו מתמזמזים ועושים דברים בעירום ולפני כמה חודשים התחלתי גם לרדת לו. אני אוהבת את זה כי אני אוהבת לראות את התגובה שלו וזה באמת משמח אותי ומדליק אותי. לפני לא המון זמן התחלתי גם לבלוע וואו זה ישיר במידה מוזרה. אני לא נהנת מהטעם, אבל החשיבות פוחתת כשאני רואה את התגובה שלו ומיד רוצה לעשות את זה שוב בשבילו.
אנחנו מתקדמים אבל עוד לא שכבנו, אני לא מרגישה מוכנה לזה. סיפרתי לו שמה שיעזור לי להרגיש יותר מוכנה זה שכן נשים יותר דגש על הגוף שלי. הוא מנשק אותי ושואל ממה אני נהנת ומבחינת הכל עשינו הכל חוץ מדבר אחד שהוא ירידות.
בפעם הקודמת שהתמזמזנו הוא החליט להיות אמיץ והעביר שם כמה ליקוקים, שוב מוזר לכתוב את זה. בהמשך של המזמוז סימנתי לו לרדת לשם שוב והוא הגיע לשם והביא נשיקות וליקק קצת יותר אבל יחסית מהר עלה. הבנתי שהוא לא נהנה מזה כל כך. בפעם הקודמת ישנתי אצלו לא התמזמזנו כי הייתי במחזור אז לא קרה כלום, אבל כן היה לי חשוב לדבר איתו כי אנחנו מאוד מקדמים תקשורת בזוגיות שלנו. שאלתי אותו אם הוא לא נהנה מזה, היה לי חשוב לדעת. הוא סיפר לי שהוא לא רגיל לאיזור הזה, שהטעם מוזר לו ויש ריח שהוא לא רגיל אליו. הוא אמר שהוא נהנה מהכל אבל מוזר לו עדיין להביא את הלשון שלו לשם, ולכן הוא מעדיף לחכות עם זה ואולי אחרי שנשכב והוא הבהיר שהוא לא לוחץ עליי, הוא באמת לא לוחץ עליי, אני יודעת שגם עוד חמש שנים הוא יחכה, אז אולי אחרי הוא ירגיש יותר בנוח עם זה.
הנקודה היא שהמון נשים סיפרו לי שעיקר ההנאה ביחסי מין זה כשהוא יורד לך. שהחלק של החדירה פחות מהנה, ויותר המגע מבחוץ. בנוסף, אני מבינה שזה ריח וטעם שמוזר לו. אבל גם לי מוזר קצת לעשות את זה לו, אבל אני נהנת ורוצה את זה בגלל שאני רוצה לראות אותו נהנה. למה זה לא הפוך? מצד שני אני לא רוצה להכריח אותו לעשות את זה. אני רוצה שהוא ירצה. אני לא יודעת מה לעשות, ממש אודה לעזרה. ושוב בבקשה בעיקר מנשים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות