יש לי קראש קשה על מישהו מהשכונה, יש בו משהו שממש מרגש אותי, מה לעשות?

אישה רגישה מאוד בת 37 | כתבה את השאלה ב-15/02/24 בשעה 10:30

נפגשנו בפארק בו שנינו מטיילים עם הכלבים שלנו והוא הציג את עצמו בפני ולחץ לי את היד באופן סמכותי וזה איכשהו לא הרגיש רשמי אלא סקסי בטירוף. מאז יצא לי להיתקל בו עוד מספר פעמים במקומות שונים וכל פעם שאנחנו נפגשים מישהו מאיתנו מתחיל שיחה אבל תמיד היא איכשהו נתקעת ולא ממש עוברת את שלב הסמולטוק.

האמת שבכלל לא ברור לי אם הוא בעניין שלי או סתם נחמד כי הוא תמיד מוקף בעוד אנשים אבל כל פעם שאני מגיעה לטייל עם הכלבה אני מרגישה שהוא מסתכל לכיוון שלי וגם אני עליו אז לא נראה לי שאני מדמיינת את המתח המיני בינינו למרות שאף אחד מאיתנו לא מנסה לעשות צעד. אני חושבת שזה כי גם הוא כמוני מאוד רגיש וגם שמעתי בטעות שיחה אישית שלו עם ידידה בה סיפר שהוא פרוד ואני לא יודעת עד כמה זה טרי אבל היה נראה לי שהוא גם במשבר בגלל זה אז אולי בכלל לא כדאי לי לנסות כלום.

הבעיה שכשאני רואה אותו אני נהיית מובכת ממש וכל הבטחון שלי נעלם ברגע. התחלתי עם גברים לא מעט שבחלק מהמקרים גם יצאו מזה קשרים אבל לידו מרגישה מובכת. אולי זה כי הוא ממש לטעמי ויש לו מראה וכריזמה שאני בטוחה שמושכים לא מעט נשים ואני מרגישה מזה מאויימת וכנראה גם כי אני בתקופה ממש שבורה בחיים כרגע והבטחון שלי שברירי מדי. הבעיה שכל פעם שאני נתקלת בו יש בו משהו שמרגש אותי וגורם לי להתבלבל ברמה מביכה ממש עד כדי קושי להשלים משפטים מרוב האדרנלין שזורם לי בגוף.

מה אני אמורה לעשות עכשיו? להתחמק כל פעם שאני רואה אותו ולהיות אליו קרה? מרגישה כמו ילדה בת 16 לידו.

מה לעשות?

להתחיל איתו, מקסימום תקבלי דחיה. עדיף על לא לדעת.

להתחמק

להתנהג כרגיל, מתישהו תכירי מישהו אחר וזה יעבור לך

שחררי. אם הוא בעניין הוא יעשה צעד.