נכנסתי להריון אז אמא שלו לא יכלה לסרב לחתונה אבל עכשיו אני עוברת הפלה, מה לעשות?

לואיזה12 בת 21 | כתבה את השאלה ב-04/03/24 בשעה 15:10

היי אני יעשה קצר
שלוש שנים אני בזוגיות עם בן זוגי
כבר מההתחלה האמא עשתה הכל כדי להפריד בנינו.
אמרה לי דברים מגעילים כמו "אם יהיה לך ילד הוא יברח" ו"רציתי לשדך אותו לחברה של אחותו" וכולי.
אין לה בושה, משווא אותי לכלב בשולחן שבת אצלם ואף אחד לא אומר לה כלום "אני חושבת ש"השם שלי"דומה ל"השם של הכלב".
היא ממש לא בוגרת בקיצור.
אני ובן זוגי רצינו להתחתן כבר אחרי שנה בגללה לא התחתנו.
אחרי 3 שנים נכנסתי להריון.
אז היא לא יכלה לסרב שנתחתן.
עכשיו אנחנו מתכננים חתונה.
הבן זוג שלי מאושר וגם אני.
אבל אבדתי דם בשבוע ה6 להריון.
אמא שלי אמרה לאמא שלו בתמימותה ואמא שלו אמרה שזה משנה הכל.
אז אמרתי שזה רק קצת דם ושאין כל בעיה.
בפועל אני עושה הפלה טבעית.
אם אני אגיד לבן זוג שלי לפני החתונה רוב הסיכויים שהוא יגיד לאמא שלו ולא יקרה חתונה אף פעם.
השאלה זה...האם לשקר בשביל שהחתונה תקרה ואז להגיד שהילד הלך...הפלה טבעית או להגיד לפני לבן זוג שלי ולמשפחה של הבן זוג שלי, ואני לא יסבול שיבטלו חתונה בגלל זה ואני מפחדת להיפרד אם לא מתחתנים בגלל אמא של בן זוגי.
זה או הכל או כלום.
מה לעשות?
אני יודעת גם שאם נתחתן ניהיה מאושרים ביחד.
אני רק יודעת גם שהמשפחה שלו תעשה בעיות כי הם לא אוהבים אותי ואז תאשים אותי בזה שלא אמרתי על ההפלה הטבעית לפני.

מה לעשות?

אל תגידי ואחרי החתונה תגידי

תגידי ושלא יהיה חתונה

אחר בתשובת