חשוב לי יותר האופי אבל לא מצליחה להתחבר רומנטית אם המראה לא מושך אותי, מה לעשות?

אנונימית בת 26 | כתבה את השאלה ב-05/03/24 בשעה 15:28

היי לכולם,

אני נמצאת באתר היכרויות במטרה למצוא קשר רציני שיוביל לחתונה בהתחלה הייתי בטוחה שחשוב לי יותר האופי לעומת היופי כאילו כן חשוב לי הנראות אבל לא חשבתי שאתן לזה משקל רב. יצאתי לדייט עם בחור שיש בינינו דברים משותפים והוא נראה די רציני אבל לא הצלחתי להתחבר אליו מבחינה רומנטית והמראה שלו לא משך אותי, ובסוף לקשר זוגי חייב גם משיכה מינית שאני ארגיש טוב שהוא נוגע בי וכו'. אני לא רוצה להישמע שטחית כי אני הכי לא כזו מאוד חשוב לי האופי כאחת שאני בעצמי אקדמאית ומשקיעה בעצמי אבל גם חשוב לי המשיכה כי אחרת יהיה לי קשה היחסי מין.

לעומת זאת התחיל איתי מישהו באינסטגרם שבסוף התברר שהוא סטוציונר ודווקא הוא כן עשה לי את זה התכתבנו במשך זמן מה, ואז חזרנו להתכתב שוב וזה כבר גלש לשיחה מינית בהתחלה זרמתי רק כדי לדעת מה המטרה שלו הייתה וכאילו "לחשוף" אותו ואז התברר לי שזה כן עשה לי משהו למרות שאני בכלל לא חותרת לסטוץ כמו שרשמתי אלא לקשר רציני בלבד. עוד משהו שהבנתי שלא משנה כמה צנוע יחסית אתלבש אז לא בהכרח שאני לא אפול על כאלה כי זה לא מעניין אותם בסופו של דבר.

יש לציין שאומרים לי לא מעט במציאות שאני יפה וגם מתחילים איתי ואני רזה.

לסיכום מה שאני רוצה להגיד זה האם לתת צ'אנס לקשרים האלה או ברגע שאני רואה שאני לא נמשכת ללוק של הבחור לפסול ישר ולהמשיך הלאה עד שאמצא?

תודה לעוזרים

האם לפסול בנים על מראה / חוסר משיכה מינית?

כן

לא

לא, משיכה מינית תגיע בהמשך