הבוס בעבודה הקודמת הציע לי לחזור ואני מתלבט רק בגלל האווירה במקום, מה דעתכם?

נאני בן 31 | כתב את השאלה ב-14/04/24 בשעה 13:03

אני מתגורר בעיר חדרה. עבדתי כל השנים בחדרה והסביבה ומפה לשם באחת העבודות היה לי מאוד לא טוב ועזבתי אותה לטובת עבודה דומה ברעננה. בוא נגיד שלא הייתי ערוך בכלל בכלל נסיעה לרעננה יום יום בפקקים. הזמן ששרפתי היה נורא ואיום, כמויות הדלק היו גם מטורפות. הפתרון היחידי שלי היה לנסוע עם עוד בחור שעובד שם שגר בחדרה שבוע ברכב שלי שבוע ברכב שלו. בכל אופן יאמר לזכות שברעננה האווירה היתה ממש ממש טובה. הבוס מאוד העריך אותי, ממש אהבו אותי שם ואהבתי את המקום ואת העבודה. קיבלתי הצעה לעבודה בחדרה מאותו תחום. היה לי מאוד קשה לעזוב את רעננה ולבסוף עזבתי. העבודה בחדרה היא לא אותה אווירה כמו רעננה ואין אנשים כמו רעננה. הבוס הציע לי לחזור ואני בהתלבטות קשה מאוד עם עצמי. מבחינת השכר, השכר דומה מאוד בשתיהן. 9.5 ברוטו ברעננה ו9 ברוטו בחדרה עם אופציה להעלאה בחדרה לאחר תקופה. כל ההתלבטות שלי היא נטו מבחינת האווירה. לא שבחדרה אני סובל אבל מרגיש הרבה פחות בבית ביחס לעבודה השניה.. נקרא לזה ככה. הבוס ברעננה לא רוצה לשלם לי יותר על דלק אך מוכן שאחזור. אשמח לעזרתכם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"