אני רוצה להגר לחול ואולי לבנות שם משפחה אבל הבת זוג לא מוכנה, מה דעתכם?

You בן 27 | כתב את השאלה ב-18/04/24 בשעה 12:42

היי
אשמח לשמוע את דעתכם
אני רוצה להגר לחו״ל בהתחלה חשבתי לתקופה מסוימתשנה בתקופה האחרונה ובמשך הזמן חושב וחושב ומה אני יעשה במידה וירצה להישאר שם באותה מדינה שאני ירצה להגר ולבנות שם משפחה
היא לא מוכנה היא לא באותו ראש כמו שלי היא רוצה להישאר פה ולא רואה את עצמה עוברת לגור לחו״ל
מאז ותמיד רציתי לעבור למקום אחר לנסות להגר למקום לספוג תרבות אחרת ...ועוד לנסות
חלום שתמיד רציתי אמרתי שאני חייב שאני לא יצטער על זה ביום מין הימים
היא ואני התחלנו לצאת לפני שלוש שנים לפני שהתחלנו לצאת הדגשתי את זה שאני רוצה לעבור לתקופה מסוימת לחו״ל ציינתי שזה לשנה אבל אם הזמן זה השתנה
כרגע אני נמצא בהחלטה לא פשוטה
מצד אחד אני לא רוצה לפרק את החבילה כי אהבה שלנו וואי מילים לא מספיקים לתאר את זה
מצד שני אני חייב להחליט היא או חלום
הצעתי לעבור ביחד אבל התשובה שלילית
מצד שלישי היא יכולה להגיד אתה אוהב אותי תישאר והפוך לצד שלי אני מבין אותה מאוד כי כול אחד מאיתנו צריך להקריב משהו
אשמח לשמוע את דעתכם במידה ומישהו היה במקרה כזה וגם האלה שלא אשמח לשמוע את דעתכם