מרגישה שאין לי מזל בזוגיות ושלא אמצא מישהו רציני לעולם, מרגישה דפוקה, עצות?

שירן בת 22 | כתבה את השאלה ב-21/04/24 בשעה 17:24

אני בת 22, לומדת במכינה לאוניברסיטה.
אני מרגישה שאין לי מזל בזוגיות בכלל,
יצאתי עם מישהו מהלימודים, התיחס אליי בצורה כל כך לא מכבדת כשאני אמרתי לו כשלא אכפת לו ממני ואני רוצה שנדבר, כל הזמן דחה את זה שהיינו אמורים להפגש.
אף גבר לא מתחיל איתי בכלל בלימודים, אני מרגישה כאילו נדפקתי רק בחלק הזה של הזוגיות בחיים. אני חכמה, יפה וצנועה הרבה אומרים, אבל שום גבר לא מעז להתחיל איתי, ואני לא מוצאת בכלל מישהו רציני.
אני מרגישה כאילו לא אמצא זוגיות לעולם, השנים עוברות ולא מצאתי גבר שמתאים לי. לא יודעת מה לעשות..
אני רואה סביבי בנות פחות יפות ממני שכן מצאו, זה לא קשור למראה החיצוני אבל איך הן מצאו ואני לא? אני מרגישה כאילו יש בי איזה דפקה
עזרתכם?