מחפשת זוגיות ומגלה רק תופעות מוזרות וחושבת לוותר על החיפוש, זה לוקח שנים למצוא?

אנונימית בת 26 | כתבה את השאלה ב-22/04/24 בשעה 15:10

היי,
מחפשת כבר לא מעט זמן בן זוג, אני חייבת להגיד שזאת נראית כבר משימה בלתי אפשרית.
אני לא ממהרת, לא מחפשת את מיסטר מושלם אלא ממש לומדת את מי שמולי ומגלה שאולי כבר עדיף לוותר על החיפוש, אחד מתעסק עם ילדות לא מפותחות שיכולות להיות הבת שלו ואז את מבינה שהוא כנראה לא בוגר ומפותח כמוה ולא בוגר כמו שחשבת, אחד מתעסק באובססיביות בנשים אחרות ולא משנה מי , העיקר שתהיה נקבה ואחד מתכתב ונדבק כאילו חייבים לו והתחתנו איתו והרשימה עוד ארוכה.
שאלתי חברה פנויה מה הקטע של כל התופעות האלה והיא ענתה לי שאנחנו כנראה כבר בחברה חולה.
היא בעצמה לא כזאת בררנית אבל גם לה יוצא להכיר כאלה יצורים. בהתחלה זה נראה טוב ואחר כך מקבלים סטירה.
השאלה היא אם גם אתם חושבים שזאת רק תקופה חברתית או תמיד זה היה ככה ואז עד שמוצאים מישהו לוקח שנים? ממש חושבת לוותר על החיפוש..