שינו לי לפרופיל 45 בזמן סיפוח בר"מ 2 ואני חייב פרופיל 21, עזרה בכמה שאלות?

חייל שבוז בן 18 | כתב את השאלה ב-22/04/24 בשעה 15:28

אני נמצא כבר חודש בשיקום של סורוקה בגלל שקיבלתי דימום מוחי פתאומי, עברתי ניתוח, הייתי בטיפול נמרץ, סיפחו אותי לר"מ 2. יצאתי בזול, הדברים היחדים שיש לי זה כאבים ברגליים כאבי ראש פעם ב... ועוד דברים מינימליים, לפני שבועיים עשו לי ועדה רפואית ששם הגדירו לי את הפרופיל ל45 לא הייתי בועדה

אז יש לי כמה שאלות:
1 למה ואיך הר"מ 2 כבר הגדיר לי פרופיל ועשה ועדה רפואית אם עוד לא יצאתי מהשיקום? אני כל שבוע מוצא בעיות חדשות עם הבריאות שלי לאחר הדימום מוחי.

2 האם ר"מ 2 יעשו עוד ועדה רפואית לאחר שאצה מהשיקום? ומה הסיכויי שהוא יחליף לי לפרופיל 21?

3 האם אני צריך לבקש מר"מ 2 בזמן השיקום להחליף את הפרופיל שלי ל 21 אם אני רוצה שהוא יהיה 21? כי אין מצב שאני רוצה לחזור לצהל אחרי הדימום מוחי, ואם אם הייתי רוצה הייתי פשוט מפחד על הבריאות שלי

4 אם סתם לדוגמה מחליפים לי את הרופיל ל21 בזמן השיקום והרופאים מחליטים לעשות לי עוד ניתוחים אז אני משלם על הכל? ולא הצבא? כי פרופיל 21 בעצם משחרר אותך מצהל אז הר"מ 2 לא אחראי עלי יותר.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"