שמתי לב שבאוכל צבאי הוא כולו מזרחי.
למה אין גפילטע פיש? אין רגל קרושה? איפה פירוגי, פילמני או קרפלך? קוגל, צימס? קישקע, שייקע?
למה כל המבטח האשכנזי לא מיוצג בכלל? למה במקום זה אני צריך לאכול מטבוחה, ספינג' ועמבה? אני לא אוהב את המטבח הערבי. לא אוהב חריימה ומקולבה. זה אוכל שהוא זר לי ולא טעים לי בכלל. לא אוהב חריף, מר, מטובל יותר מדי ומלא ברוטב עגבניות.
גג שיוצא לי לאכול זה חומוס עם פיתה בלי זעטר. ולפעמים עושים לנו עוף שזה יוצא להם טוב ושניצל א'. בחג עושים לנו בורקס גרוע וצ'יפס לא קריספי. וזהו, אין יותר משהו לאכול.
למה לא עושים לנו גם אוכל אשכנזי?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות