יוצא שאני ממקבלת בין כמה אנשים באפליקציות ומרגישה כמו שחקנית, זה לא בסדר?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-28/04/24 בשעה 18:37

היי! האמת שבעבר כתבתי פה פעם אחת שאלה והייתי ממש אסירת תודה על כל התשובות שאנשים כתבו לי ויש לי לאחרונה דילמה שעוברת לי בראש ואני מאוד רוצה לשמוע את הדעות של אנשים בנוגע לנושא.
הייתי רק במערכת יחסית אחת בחיי שהסתיימה ממש לא טוב ורק לאחרונה התחלתי לצאת לדייטים. אני משתדלת לעבוד על עצמי ותוך כדי מנסה להבין את עולם הדייטים שלי היום.
אנשים אמרו לי אפליקציות וזה מה שעשיתי אבל זה יוצא מצב שיש לי מאצ׳ים עם כמה אנשים ואז יוצא מצב שאני מרגישה שאני ממקבלת בין כולם כי אני לא מכירה מספיק אף אחד כדי להגיד שבאלי לצאת רק עם אחד אבל בגלל זה אני מרגישה כמו שחקנית ואני כל כך בלחץ לפגוע במישהו.
אולי אני תמימה מידי או נחמדה מידי יש מצב. אני מודעת לזה ואני יודעת שזאת בעיה אבל אני באמת רוצה לדעת האם זה נורמלי או שאנשים ישתפו את החוויות שלהם.
אני לא מרגישה שאני לחוצה לבן זוג אבל כן באלי חוויה מתקנת ולנסות ולא לפחד. אבל במילים לא כל כך יפות לא באלי לצאת בת זונה.
תודה רבה לכל מי שקרא והקדיש את הזמן שלו אני מעריכה את זה מאוד!

האם זה נקרא להיות שחקנית?

כן ממש

זה לא בדיוק ככה

לא ממש לא