איך להתקבל לדאטא אנליסט בלי קשרים אבל עם הרבה מוטיבציה?

שילה בלוך בן 19 | כתב את השאלה ב-07/05/24 בשעה 12:52

שלום לכולם,
אני ממש מקווה שיש כאן אנשים טובים שיוכלו לעזור בפועל.
יש לי הרבה מוטיבציה להשתבץ בתפקיד הדאטא אנליסט, המון.
עברתי חלק מהמיונים לתפקיד אבל בסוף שלחו לי הודעה שלא עברתי לצערי. מסתבר שזה אומר שיבוץ לתפקידי מקצועות המחשב על בסיס מקום פנוי.
אני באופן אישי וגם הסובבים אותי חושבים שהתפקיד ממש מתאים לי.

השאלה שלי היא למי אפשר לפנות ולדבר על ליבו? מי אחראי על השיבוצים? למי יש השפעה? אני מצידי תפנו אותי למישהו שמכיר מישהו שיפנה אותי למישהו אחר. אני נכון לצאת למסע כזה. העיקר הוא שאני באמת חושב שאני מתאים ושיש לי יכולות ושברצוני לתרום לצה"ל. אני נחוש לתת מעצמי ולרתום את יכולותיי לתפקיד החשוב הזה. אבצע אותו על הצד הטוב ביותר. אלמד ואשתפר מהטעויות שלי. אגף התקשוב צריך חברה טובים ולכן אני מתאמץ.

יש לי יכולות למידה טובות: הצטיינתי בבגרות בפיזיקה ובמתמטיקה, אני אוהב ללמוד עם אנשים לחשוב לעומק ולהשקיע. בנוסף התנסיתי בתקופת לימודים אינטנסיבית במהלך הקבלה לתכנית אודיסיאה, שבועיים של לימודים כל היום שיעורי בית וזו אפילו זכורה לי כחוויה טובה, נהנתי מזה. אני באמת חושב שהקורס הקשה לא יהווה בעיה אלא להיפך. אני מעוניין לשמוע על ניתוח מידע ועל התחום באופן כללי.

אין בכוונתי שאני טוב יותר מאחרים שלא התקבלו, אלא שאיני פחות מתאים ממי שהתקבל. להיפך, עכשיו כשאני בסימן שאלה יש לי רצון גבוה ואשקיע כדי להוכיח שאני ראוי.

מה הייתם עושים? מי בסוף יכול להיות מעורב? דרג גבוה במיטב? מאגף התקשוב? מהבסמ"ח?

עוד דבר שחשוב לדעת להשלמת התמונה: למדתי שנה בישיבה והתמיינתי מתוך מדור ביניש שנה אחכ, במיונים של ינואר 24, כשאני כבר בן 19, ורוצה להתגייס במאי. עדיין מקווה. מנגד אין לי תאריך גיוס כיוון שאני עדיין נחשב בן ישיבה ויכול להיות שזה משפיע וגורם למערכת לחשוב שיש לי זמן ואולי לא לשבץ אותי. כרגע בתהליכי חתימת ויתור בכדי לשרת שירות משמעותי אבל יש עם זה ביוקרטיה וזה לוקח זמן. מקווה שכבר שבוע הבא אגיע לבקו"ם אבל רוצה במקביל לעבוד בכל הכח בכדי להכנס לתפקיד הנכסף.

עדכון משילה בלוך, שואל השאלה 2024-05-08 13:51:59

תודה על העזרה.
כרגע מנסה להבהיר להם שיכול להתגייס במאי.
רשום במערכת שאני מיועד לגיוס אוגוסט, למרות שעוד שבועיים אוותר רשמית על ההסדר ויהיה לי תאריך גיוס קרוב יותר. זה זמן קריטי עכשיו ויכול להיות שיכניסו חברה אחרים רק בגלל מועד המיונים שעשיתי ולא כי אני מתאים פחות.

דיברתי רבות עם המוקד והחברה מאוד נחמדים! אבל לא מעבירים את זה הלאה

יכול ורוצה להתגייס במאי! אבל לא נמצא בתור בגלל עניין טכני...רעיון?
שמור עדכון

יש לך איך לעזור לי?

כן ואני מוכן ליצור איתך קשר טלפוני ולעזור בתהליך

כן והעזרה תבוא בפלפורמה הזו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"