מה עדיף - תואר ראשון במדעי המחשב או תואר ראשון בהנדסת מחשבים?

חתול בת 21 | כתבה את השאלה ב-05/05/24 בשעה 14:38

מתכננת להתחיל לימודים בסמסטר הקרוב בטכניון. התחומים שאני אוהבת ללמוד ושואפת לעבוד בהם הם התאוריה של מדעי המחשב. לדוגמה אלגוריתמים, סיבוכיות, רקורסיה ומודלים. אני מחפשת עבודה מאתגרת ומעניינת בתחום ומכוונת לעסוק במחקר בתחום מדעי המחשב. כמובן בגלל השאיפה למחקר מתכננת להמשיך לתואר שני מיד אחרי התואר הראשון. עם זאת, הבנתי שקשה מאוד להיכנס לתחום של מחקר ושמדובר בענף עם היצע משרות מצומצם אז אני מהססת ללכת לכיוון הזה ללא תוכנית גיבוי כלשהי, ולכן מתלבטת האם לעשות תואר ראשון בהנדסת מחשבים שיקנה לי גם תואר מהנדסת וגם ידע בפיזיקה וחומרה. מה לדעתכם עדיף לי ללמוד? והאם השאיפה לעיסוק במחקר בארץ ריאלית? אשמח אם מי שיודע יוכל להסביר איך מגיעים למחקר, בין אם באקדמיה ובין אם בחברות במשק.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"