הבת שלי התגייסה למדריכת שריון ובסוף שובצה למדריכת קליעה,התאכזבה מאוד, איך לנהוג?

אמא בת 48 | כתבה את השאלה ב-09/05/24 בשעה 17:08

הי אני אמא של חיילת בחיל השריון , היא התגייסה למתפקדי מדריכת שריון , עברה הכשרה מאד אינטנסיבית ומפרכת שלא מביישת לוחמים , בהפתעה מוחלטת ללא ראיון וללא שאלון העדפות הודיעו לבנות על שיבוצים לסוגי הדרכה . ביתי שובצה לתפקיד שאינו מהות שריון אלא מדריכת קליעה , כאשר כל המעגל החברתי שלה שובץ לתפקידי הדרכה בטנק והיא שובצה עם הבנות החלשות . מאחר והיא נחשבת טובה בקורס היא מאוד מאוכזבת ופגועה ואפילו מרגישה בושה מול חברותיה שכאמור קיבלו תפקידים שווים . היא ניסתה לדבר עם המפקדות נאמר לה שלא ייעשו כל שינויים ואין כל דרך לערער או להסביר . אין מבחנים או סוציומטרי שעל פיהם היא יכולה להבין מה קרה ולמה קיבלה שיבוץ נמוך זה נראה שרירותי לחלוטין . היא בוכה וטוענת שהיא מתביישת להיות בקורס ושמעדיפה לא להיות בצה״ל כי עברה הכשרה שלמה ולמעשה עברה סווג של ״ ניפוי ״ לתפקיד חיצוני . הכשרה במקום אחר, מגורים לא עם הבנות מהקורס בקיצור מבודדים ומוציאים את הקבוצה מהקבוצה הראשונית . היא די בהלם ובשוק כי ויתרה על תפקיד נח במודיעין כדי להיות מדריכת שריון עברה הכשרה מפרכת ובסוף התהליך אין כל אוזן קשבת למצרכים שלה ולרצון שלה . אני מתלבטת כיצד עלינו לנהוג כעת , נראה שהמפקדות פשוט אדישות ולא מעריכות נכון את הנזק שבדימוי העצמי שנעשה ובכלל .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"