מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 384123
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הכנסתי בצק לציבורקי (מאכל רוסי) אבל לא מכינה עכשיו,אפשר לשמור את הבצק בלי שיתפח?

נטלי בת 20 | כתבה את השאלה ב-17/07/24 בשעה 15:00

שלום לכולם,
אם מישהו מבין בבצקים אשמח לעזרתו
הכנתי בצק לציבורקי שזה מאכל רוסי, אבל אני לא מכינה אותו עכשיו כי לצערי יש בלתם מסוים. בכל מקרה האם ניתן לשמור את הבצק בלי שיפתח? איפה לשים במקרר, מקפיא, בחוץ?
תודה לעונים

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות