שלום לכולם,
אם מישהו מבין בבצקים אשמח לעזרתו
הכנתי בצק לציבורקי שזה מאכל רוסי, אבל אני לא מכינה אותו עכשיו כי לצערי יש בלתם מסוים. בכל מקרה האם ניתן לשמור את הבצק בלי שיפתח? איפה לשים במקרר, מקפיא, בחוץ?
תודה לעונים
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025