היי כולם
הייתי דתיה לאומית תורנית עד גיל 27 ואז כזה נהייתי פשוט דתיה. מה שהשתנה זה שהפסקתי לשמור נגיעה וללכת צנוע. כן שומרת שבת וכשרות.
הייתי בזוגיות עם בקשרים ארוכים בחיים אבל תמיד שמרתי נגיעה אז לא הגענו לשלבים של יחסי מין. בזוגיות האחרונה שלי עם בחור חילוני התנשקנו. אמרתי לו שאני רוצה לקחת את זה לאט והוא קיבל את זה בלי שאלות. יצאנו שלושה חודשים ואז שיתפתי אותו שאני בתולה.
הוא היה כעוס ופגוע. אמר ששיקרתי לו כי הוא שאל אם היו לי מערכות יחסים ואמרתי שכן. למרות שאף פעם לא אמרתי לו ששכבתי או לא שכבתי איתם הוא פשוט הסיק לבד שכבר קיימתי יחסי מין.
בכל מקרה התחלתי לצאת עם מישהו עכשיו והוא שאל אותי אם היו לי מערכות יחסים ואמרתי שכן. שאל אם רק עם דתיים אז אמרתי שלפני כמה זמן יצאתי עם מישהו חילוני. עכשיו אני חושבת על זה ותוהה אם הוא גם שאל כדי לדעת אם אני בתולה או לא, ואולי שוב אני מתעתעת בבחור?
מה אתם חושבים? איך פותחים את הנושאים האלה ומתי? אני לא רוצה להצהיר סתם שאני בתולה ומצד שני זה באמת יכול לבלבל אם היה לי קשרים בעבר..
אני כן מעוניינת לקיים יחסי מין, פשוט מאוד חוששת להפיל את זה על מישהו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות