לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
 
שאלה 390197
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הגענו לתקופת מבחנים ואני פשוט איבדתי את זה, מה לעשות?

איתי בן 24 | כתב את השאלה ב-04/03/25 בשעה 13:33

וואו מאיפה אני מתחיל. קוראים לי איתי בן 24 מהצפון, התחלתי השנה לימודים באוניברסיטה בן גוריון לאחר המון דחיפה מהמשפחה, כלכלה חשבונאות.
הגענו לתקופת מבחנים ואני פשוט איבדתי את זה והאמת איבדתי את זה עוד גם הרבה לפני, לא יודע להגיד בדיוק מה הייתה הבעיה אולי זה שלא ידעתי לאן אני הולך להיכנס, אבל אני פשוט הלכתי לאיבוד בין כל החומר, המקום החדש שלא ממש הצלחתי למצוא את עצמי בו מבחינה חברתית וגם לימודית, המרחק מהבית, ההסתגלות למקום חדש, ממש התחרבן לי הכל. לא רואה סיכוי שלי מצליח אפילו לא במבחן אחד.
כל המצב הזה זה הכניס אותי באמת למצב נפשי על הפנים, ממש נכנסתי לדכאון, לא רוצה לקום מהמיטה, אין באמת לא יכול לתאר לכם כמה שהדבר הזה פשוט גרם לי להפוך לבן אדם כל כך שונה ממה שהייתי לפני.
ואם כל זה לא מספיק אני לא מפסיק לאכול את עצמי לראות את כולם מתקדמים ומתפתחים ומרגיש לי שאני פשוט תקוע, סוג של אבוד.
לא יודע מה לעשות עם עצמי

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות