יש לי תואר שלישי, מחקרי במדע.
יש לי תחושה שאולי הגעתי לסוף הדרך בקריירה המדעית. מהסיבות ששכר באוניברסיטה הוא על הפנים. תקציבים מוגבלים. בשביל להוציא נסיעת עבודה לחו"ל צריך לנג'ז לכל הסגל, לשלוח מיילים ובסוף לקבל תשובה שיש להם אולי 5000 ש"ח לנסיעות לחו"ל לכל השנה.
אנשים בתעשייה מתפרנסים פי 3 ממני לפני מס. אחרי מס עדיין יוצא פי 2. אבל מצד שני, יש להם יותר לחץ ומשרה עם יותר כאבי ראש.
מה שהייתי רוצה להבין הוא האם אני לא נחשב ל"אובר קווליפייד" בשביל עבודה בחוץ? אין לי ניסיון ניהולי ולא ארגוני. אבל יש שנים של ניסיון במדעים מדויקים ותואר שלישי. ברור שאני לא מתמודד על משרות של מתכנת או פרונט אנד. שם אני "אנדר קווליפייד" באופן מובהק.
כנראה שמה שיש לי בכיס זה לא כזה הרבה ואני לא מצפה עכשיו לקבל משרה של ראש צוות מחקר, אלא להיות חוקר מן המניין מתחיל בחברה טכנולוגית גדולה. אבל האם לא יגידו שאני "אובר קווליפייד" לזה? שאני כבר עשיתי מחקרים אקדמים כשאני בראשם והם מחפשים רק מישהו שמקבל משימה וצריך למצוא פיתרון?
אשמח לתשובה מאנשים שעובדים בכל הIT, פינטק, מדטק והייטק וכד'.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות