לינור מהאח הגדול מחזירה אותי לילדות הקשה, שונאת רוסיות!

נעמה בת 28 | כתבה את השאלה ב-23/08/14 בשעה 15:32

אני מקווה שמערכת האתר AskPeople יאשרו את השאלה שלי,
היא לא גזענית ולא נועדה לפגוע, בסה"כ משתפת אתכם בדעותיי, רגשותיי ותחשותיי.
מקווה שיכבדו פה את חופש הביטוי.

לעניין:
אני צופה באח הגדול בימי רביעי ושבת, (לא מהאלה שצופים בערוץ 26 כל היום)
יש שם דיירת בשם לינור, רוסיה, שפשוט מוציאה אותי מדעתי
היא עושה המון פרובוקציות זולות ומתנהגת בצורה דוחה מאוד
כל ההליכה שלה, הלבוש שלה, התנועות , ההבעות פנים, סגנון הדיבור, המבטים שהיא נועצת באנשים, זה מטריף אותי!!!

אתמול או שלשום פורסם סרטון שבו רואים אותה משתכרת במסיבה באח הגדול ורוקדת בצורה ממש זולה, הסתכלתי על זה ופשוט רציתי להיכנס למסך ולהעיף לה סטירה.
היא רקדה ככה מול הפנים של דיירת אחרת בשם טל (שהן בכלל בריב)
ורואים בבירור איך היא רוקדת ככה בכוונה מול הפנים שלה כדי לעצבן אותה
טל כ"כ התעצבנה שהיא שפכה עליי כוס יין. ובצדק. לדעתי זאת הייתה תגובה מאופקת, אני הייתי זורקת עליה כיסא.

כל ההתנהגות הזאת שלה מחזירה אותי לעבר,
כשהייתי בתיכון הייתה חבורה של רוסיות שפשוט לא הפסיקו להציק לאנשים
גם אני מבניהם, סבלתי מהן כל יום במשך שנה שלמה כשהן זרקו עליי דברים מהחלון, צחקו עליי מול השכבה, דאגו לעשות לי את הדברים הכי רגעים ומגעילים ופשוט שנאתי אותן כ"כ!!!!
מאז, אני שונאת רוסיות... כי כל פעם זה נראה כאילו כל הרוסיות אותו דבר
הנה, עכשיו לינור, באמת שאני בטוחה שהן קרובות משפחה שלה!!! זאת פשוט בדיוק אותה התנהגות זולה ורעה!!!

השאלה שלי היא קודם כל מה דעתכם על כל הנושא, והאם באמת יצא שפגשתי רוסיות כאלה מגעילות או שבאמת כל הרוסיות ככה ואני לא טועה?
*שוב, זו לא שאלה שנועדה לפגוע, אשמח לקבל תגובות מרוסיות גם, אני יותר מאשמח לדעת שאני טועה

עדכון מנעמה, שואלת השאלה 2014-08-23 16:36:46

תודה רבה לכל מי שהצביע בסקר וכתב לי עצה
היה לי ברור שאנשים קצת "יקפצו" עליי, בלשון המעטה
אני חושבת שאנשים לא מבינים מה שעברתי בילדות בגלל כמה בנות רוסיות. מדובר על פצע שהדחקתי כל השנים ועכשיו נפתח מחדש כשאני צופה בהתנהגות של לינור.
תודה לכולם על העצות והדעות, זה היה לי חשוב.
המשך שבוע רגוע, נעמה
שמור עדכון

האם כל הרוסיות ככה?

כל הרוסיות אותו דבר

לא כולן, אבל רובן באמת מתנהגות ככה

ממש לא, אין קשר לזה שהן רוסיות

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"