שלום לכולם,בחרתי להיעזר באתר המדהים הזה.
יש לי חבר במשך חצי שנה לערך(גדול ממני בשנתיים)אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני וטוב לנו ביחד.
אנחנו לא נפגשים כל יום כמו הרבה זוגות דביקים שאני מכירה,נפגשים פעם עד פעמיים בשבוע בגלל המרחק בינינו (שעה ורבע נסיעה).
יש לי בערך 3 ידידים שאני בקשר מאוד טוב איתם,מסתמסים,מדברים בטלפון,ולפעמים גם נפגשים. כאן הבעיה מתחילה,לחבר שלי קשה לקבל את זה שיש גברים שקרובים אליי באותה רמה(ככה הוא טוען,מבחינתי הם ידידים לכל דבר,באופן חברי בלבד ולא מעבר לזה!!),ושאנחנו נפגשים לפעמים אותו דבר(אני והידידים) ולפעמים יוצא שאני נפגשת עם הידידים יותר(הם גרים במרחק של חמש-עשר דק׳ ממני).
אני לגמרי מבינה את החשש שלו,בכל זאת גם אני לא הייתי רוצה שהוא כל היום יהיה עם בנות אחרות,הבעיה היא שהם ממש חשובים לי,לפחות אחד מהם-מכירים מגיל קטן,משפחות מכירות,ממש כמו אחים.
כשאני מסבירה לו שאין לו סיבה לדאוג הוא אומר לי שהוא יודע שאני לא אבגוד בו ושהוא מאמין לי,אבל שקשה לו שיש כאלה שמאוד קרובים אליי וזה מפריע לו,והוא מעדיף שאני אקצץ בקשר איתם.
האם לדעתכם הוא צודק?או שהוא מגזים?בכל זאת חברי ילדות,ידידים נטו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות