שלום אנשים,
אני מקווה שתוכלו לעזור לי בכמה שאלות מרכזיות בחיי. אני מזהיר מראש, זה מעט ארוך אז מי שיסכים לקרוא את הכל, מגיע לו ח"ח!
אז קודם כל אני אתאיסט. וזה משפיע עלי בכמה תחומים עיקריים של זוגיות, משמעות לחיים ועוד.
עכשיו, אני חושב שאין איזו משמעות מיוחד לחיים אבל אם אני כבר כאן אז כדאי שאני אעשה את המקסימום האפשרי. בכל מקרה, אלה הלבטים שלי:
ראשית, אני לא מאמין בחתונה ומונוגמה מכיוון שבני האדם לא נועדו לחיות ולעשות סקס רק עם פרטנר אחד לכל החיים. זו הסיבה העיקרית לבגידות וגירושים. כלומר, שאם אני אהיה בקשר זוגי עם מישהי, זו יכולה להיות רק מערכת יחסים פתוחה. מה שהופך את כל הרעיון של 'חתונה' בעייתי בעיני, אלא אם כן אני אמצא מישהי שמוכנה לנישואים פתוחים(מה שנראה לי מאוד נדיר בכלל ובארץ בפרט).
דבר שני, אני לא יודע אם כדאי/צריך/בכלל צריך ילדים. ברור שהם חמודים והכל, אבל הם גם רועשים, מעצבנים,מפונקים, יכולים לאכזב שיגדלו, או להיפגע ובכלל - ליצור אנשים חדשים שיצטרכו לחיות בעולם הרע והלא הוגן הזה רק בשביל לספק צורך שלך נראה לי מעשה די אנוכי.
ולסיום, כרגע המטרה שלי לחיים היא פשוט לנסות ולשגשג בעולם הזה(מבחינה כללית בעיקר - כדי שאוכל לעשות ולטייל מה ולאן שארצה). זו מטרה נחמדה לדעתי, אבל אולי קצת ריקנית ואנוכית? מצד שני, אני לא הולך לרפא את העולם מאיידס וסרטן או להציל לויתנים שנתקעו על החוף.
נ.ב
החיים החברתיים שלי פחות או יותר לא קיימים מה שמוביל אותי לתחושת בדידות ודיכאון. מתוסבך כבר אמרתי?
אם למישהו יש איזה עצות בשבילי אני אשמח..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות