בתי בת השנתיים וחצי לא מוכנה לעשות קקי בשירותים, אני מיואשת!

אמא מודאגת בת 38 | כתבה את השאלה ב-14/10/14 בשעה 19:04

בתי בת השנתיים וחצי בתהליך גמילה מטיטולים כבר כארבעה חודשים. מדי לילה היא ישנה עם טיטול. מהפיפי היא נגמלה דיי יפה ובקלות, היא מבקשת להתפנות בשעת הצורך ויודעת להתאפק. אבל מהקקי היא עדיין לא נגמלת, היא מבקשת ממני שלא אפריע ושאצא מחדרה כשהיא מתכוונת לעשות במכנסיים ״זה כיף לעשות בתחתונים״ מבקשת לעיתים ׳טיטולי׳ ואומרת ״אמא צאי, די את מפריעה לי״ זה ממש מגיע למצב שעומדים לצאת והיא לבושה יפה ואז היא פשוט נכנסת לחדרה ועושה קקי במכנסיים במודעות וזה פשוט מתסכל אותי ואת בעלי. אנחנו מבקשים ממנה להיכנס לשירותים ורוצים להרים אותה לאסלה וזה מגיע לידי מאבק פיזי עם סרבנות מצידה. גם את הפיפי/ קקי פרס ניסינו והלך רק עם הפיפי. פעם אחת בלבד היא עשתה קקי בשירותים וקיבלה פרס ומאז היא דורשת רק על הפיפי פרסים וקקי לא מוכנה לעשות. בעקבות המצב הפסקנו לתת לה פרסים על הפיפי ואמרנו שהם ינתנו רק על הקקי. איך אני יכולה לשכנע אותה לשבת על האסלה כדי לעשות קקי? מה אני אומרת לה ומה אני עושה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"