זוגיות זוגיות
 
שאלה 46338
  מצורף שיר רקע
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

לא רוצה לעשות כלום, רק אותה רוצה אבל חרדה חברתית עצרה את זה

בדוי בן 20 | כתב את השאלה ב-18/10/14 בשעה 15:13

ראיתי אותה בפייסבוק, היא היתה הסגנון שלי אז הוספתי אותה (בכלל לא קשור מינית אלא להפך). אהבתי תמונה אחת שלה. היא אהבה חזרה 2 תמונות שלי ושלחה לי הודעה.
עניתי קצר, וסיימנו אחרי 2 דקות ואמרתי שאני צריך לישון, היא עשתה סמיילי עצוב ואמרה sleep well.

ביום השני אני לא שלחתי לה הודעות אז ראיתי על הקיר שלה תמונה של מישהו ומישהי בוכים מחקבים את אחד השני והיא רשמה "אני והמלאך שלי שזה לא קיים" הרגשתי שזה מדובר עליי. שנינו חיבבנו את אחד השני וגם הסגנון שלה היה ממש שלי, לא רק בקשר לאיך שהיא נראת אבל ראיתי דרך הפייסבוק שלה. הרגשנו משיכה חזקה לאחד השני.

ביום השלישי שלחתי לה הודעה למה לא דיברתי, אמרתי לה שאני ביישן והתוודאתי והיא אמרה גם אני ועשינו שיחה של 5 דקות ככה ואז הלכתי לישון, הוספתי קצת חוש הומור שם.

יום הבא אני קם במוכה ממה שכתבתי לה אתמול שאני ביישן וזה. והיא הרגישה נראה לי אותו דבר, שמתי לב שהיא אפילו מחקה את הפייסבוק שלה זמנית. זה היה בגללי בגלל שהייתי יותר מדיי רגשי ואולי זה הביך אותה. אחרי ששמתי לב שהיא מחקה את הפייסבוק שלה בכיתי כל היום כי חשבתי היא הלכה לעשות לעצמה משהו רע.

אחרי זה שהיא החזירה את המשתמש שלה חזרה היא ניסתה לדבר איתי,
שלחה לי שיר.. לא ממש הייתי מעוניין לדבר איתה באותו רגע ולעשות כאילו שלא קרה כלום, לא יכלתי פשוט. אז הלכתי לישון בלי להגיד לה כמעט שום דבר וכשאני קם בבוקר אני רואה על הקיר שלה שיר "You're killing me again" ישר ידעתי שזה בגלל אתמול שהחזרתי לה תגובה קרה.

אז שלחתי לה הודעה בפייסבוק כשאני מסביר לה הכל, שאלתי אותה למה היא שיתפה את השיר "You're killing me again" שאלתי אותה אם זה בגלל שהכלתי מהפייסבוק מוקדם אחרי השיחה הקצרה. חשבת שהכלתי בגללך? לא אבל זה בגלל שיש לי בעיות, זה התחיל מזמן והגבתי לך בקרירות שדאגתי לך. ואמרתי לה שיש לי כמה בעיות אישיות.

אחרי זה היא רשמה לי עם לבבות הודעה שהיא רוצה אותי ושאני יפה וזה.. הכל הלך טוב ויפה.. שיחה ראשונה של 20 דקות, על הכל, על החיים וממש רגשי, ממש דיברתי איתה על הכל ואפילו העלתי תמונה שכתבתי את השם שלה + שלי ותייגתי אותה לפייסבוק.

הלכתי החוצה לסופר כי היא נתה לי בטחון, לא הייתי עושה את זה אם לא היא ולטובת השינוי שלי. קיבלתי התקף חרדה מטורף כשהייתי שם וחזרתי הבית, הלכתי לישון.

יום הבא אני קם בחרדה בפחד מטורף מאוד ממה שרשמתי ותייגתי אותה ושלחתי לה הודעה שעדיף שלא נדבר או נתקשר עם אחד השני לבנתיים ואמרתי שאני רוצה לעבוד על עצמי, אמרתי שזה אני, זה לא את. זה לא יפריע לי אם תיהיי עם מישהו אחר או אפילו תסירי אותי מפייסבוק אני מבטיח. אבל זה למטרה טובה יותר. אני צריך זמן ומרווח.

אחרי ששלחתי לה את ההודעה הזאת היא נכנסה לטראומה נראה לי מטורפת ועצבנית מאוד עליי. היא רשמתה שכבר כמה פעמים שברתי אותה ועכשיו שברתי אותי לרסיסים ממש. היא הייתה ממש כועסת וזה היה נראה כאילו שהיא בטראומה או משהו. גם אני הייתי במצב אותו דבר.

עכשיו אני רואה בפייסבוק אחרי כמה שעות שהיא קצת חזרה לעצמה ונראת ממש עצובה, היא מפרסת שירים של אהבה של בן ובת ושהם היו ביחד וזה.

היא רוצה אותי מאוד וגם אני רוצה אותה מאוד. אני בן 20 ובחיים לא פגשתי אהבה כל כך גדולה. מה אתם מציעים לי לעשות, ואתם חושבים שהיא בכלל תרצה להיות איתי? אם אני ישתנה או משהו או שאין סיכוי. למישהו יש סיפור דומה?

אני במצב שאני לא רוצה שום דבר חוץ ממנה ואני חושב היא אותו דבר אבל החרדה חברתית שברה את זה ביננו! זה לא אני!! זה הבעיה הנפשית!

אני לא רוצה לצפות בסרטים, לא רוצה לשחק במשחקיי מחשב, לא רוצה לאכול, לא רוצה שום דבר, יום שני והיא עדיין נמצאת בפייסבוק שלי, פשוט לא מדברים.
אני לא רוצה לשבור לה את הלב שוב, אני רוצה להשתנות קודם! חברים שלה כועסים עליי בגלל מה שעשיתי לה. בגלל כל הכאב שגרמתי לה. גם אני הייתי בכאב לא פחות ממנה אבל זה לא אני, אם לא היתה לי את החרדה הזאת ואת הפחד הייתי נשאר איתה, היינו חיים מאושרים ביחד.

אל תגידו שיש עוד מספיק בנות, זה לא העניין, אני רוצה רק אותה, בחיים שלי בכל החיים שלי לא הרגשתי כל כך הרבה רגשות כלפיי מישהי. בחיים ואני בן 20. אני אוהב אותה כל כך ואני לא רוצה שום דבר חוץ ממנה, אני רק מסתכל על הקיר ומחפש עזרה.

  מצורף שיר רקע
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות