שלום לכולם...
אני עוד מעט בת 23 ואף פעם לא היה לי חבר.כן היו בחורים שרצו אותי ואני לא רציתי אותם. והאמת ,שגם אף פעם לא באמת התעניינתי במישהו.גם אף פעם לא רציתי קשר סתם. תמיד חשבתי על קשר אחד לחתונה. לדעתי בחורה לא צריכה להיות עם מישהו כמה שנים ,לאבד את הבתולים ואחכ להתחתן שברוב המקרים זה נגמר בגירושים או בבגידה של אחד מהם.אני רוצה מישהו עם ערכים ועם מחשבה פרמיטיבית.מישהו שמחפש מישהי אחת. שהכבוד של האישה הכי חשוב לו.מישהו שלא יוצא למעודונים ולא מחפש סטוצים והנאות זמניות.מישהו שחושב שערך המשפחה הוא מעל הכל.
לצערי לא נתקלתי בבנים כאלה. אני יודעת שרוב הגברים הדתיים חושבים ככה אבל אני לא דתייה ולא מחפשת דתי .כן מחפשת מישהו שיש לו אמונה חזקה ומשתדל לשמור , ויש לו מסורת אבל לא שומר שבת. איפה מוצאים גברים כאלה היום?
אני יודעת שהזיווג של האדם שמור לו ומגיע לו לפי מעשיו.אבל גם צריך לצאת ולחפש כי הוא לא ידפוק לי בדלת.נמאס לי כבר לשמוע מגברים שאני בחורה טובה ומי שיהיה איתי יזכה ולראות את כולם מחפשים סתם סטוצים או שכבר נשואים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות