היי שמי נופר ואני בת 21 ,
אז ככה אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי משהו שאני חושבת אולי לעשות אך מתלבטת ולכן אני זקוקה לעצות כדי לדעת אם זה נכון או לא.
לפני חצי שנה בערך פחות או יותר התחיל איתי משהו בפייסבוק בהתחלה זה זרם בהודעות הוא מצא חן בעיני בתמונות וכנראה גם בעיניו וממש היה עיניין.
החלטנו להיפגש די מהר יחסית ,החלטנו שנצא לטיול ברגל מאשר לישיבה באיזשהו מקום (כמו סרט בית וקפה ועוד) ,שנפגשנו טיילנו דיברנו וצחקנו היה נחמד באמת .
ואז בפגישה השנייה יצאנו לסרט שם זה פחות זרם לא דברנו הרבה יכול להיות ש זה גם מימני הגיע הביישנות או יותר נכון לא היה על מה לדבר היינו הרבה שקטים והמראה שלו לא בדיוק היה הטעם שלי במציאות אבל מבחינת אופי ומה שהוא עושה הוא אחלה של בחור עד כמה שהכרתי אותו.
ואז אחרי זה הרגשתי שזה לא זה כי לא היה לנו על מה לדבר שתינו התביישנו כזה וגם לא היינו מדברים בטלפון אני ממש התרגשתי ונלחצתי לפני שיחת טלפון איתו היינו הרבה מדברים בהודעות ,וההודעות לא זרמו הרוב היה על לימודים לא משהו מעבר .
ואז הוא התחיל לדבר איתי שהוא חשב עלי ואם גם אני חשבתי עליו והאמת אני חשבתי איך לגמור עם זה כי לא ראיתי שכיף לי לדבר איתו ממש נלחצתי מזה כל פעם וזה לא קורה לי בדרך כלל.
ואז שלחתי לו הודעה והסברתי לו שכרגע לא מתאים לי קשר גמרתי את זה יפה ואם הייתי יכולה בשיחת טלפון הייתי עושה זאת כמובן אבל בקושי בדייטים הצלחתי לעשות זאת.
והוא הבין את זה .
אבל היום אני חושבת ,לא שפיספסתי אלא פשוט לא הייתי מוכנה קודם אני רוצה לשלוח איזה משהו אבל אני חוששת שארגיש כמו קודם שאין על מה לדבר ושוב לא תהיה כימיה ואז אני סתם אגמור זאת ואולי גם לא ימצא חן בעניי מבחינת המראה או לא יודעת , או שבכלל הוא לא יהיה מעוניין לדבר איתי ,(אמרו לי שיש מצב כמו שהוא רצה בהתחלה הוא ירצה שוב אבל יכול להיות שהוא התקדם )
אני לא יודעת אם כן או לא מה נראה לכם ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות