היי לכולםםם :)
אתחיל בלי הרבה חפירות, מדובר בילד מהכיתה שלי שידוע שלא שומר את הידיים לעצמו - הוא נוגע אפילו בחברים שלו. בנים בנות, זה לא משנה הוא כאילו פשוט חייב לגעת! ישבתי לידו תקופה של חצי שנה ואני כבר יודעת איך להעיף אותו ממני (הוא לא נעלב משום דבר - ככה שגם ישירות אפשר להגיד לו. הבעיה שהוא לא מבין), אבל אתמול דיברתי עם ידיד שלי והעפתי את הרגל באוויר כאילו אני באה לתת לו בעיטה. הילד הזה (בואו נקרא לו אלון), תפס לי את הרגל ואמרתי לו "חחח דיי דיי עזוב אותי אני יפול", והוא רק אמר לידיד השני "אתה מהיידים אני מהרגליים", עד כאן הכל היה בגדר צחוק. צחקנו ואמרתי להם שיפסיקו ונפלתי על הטוסיק. אלון התכוון להרים אותי מבית השחי כנראה או לא יודעת מאיפה, ופתאום - היד שלו תפסה לי בציצי. פשוט ככה! אפילו לא קצת נגע או ניתקל בזה, אלא ממש תפס את זה עם כל היד!!
אמרתי לו שיעזוב אותי בתוקפנות ושלידיעתו הוא נוגע לי בציצי, הוא אמר שזה היה בטעות ... אבל חברות וחברים מספרים לי שהוא "חרמן" עליי ועל עוד ילדה - מה שגם אני שמתי לב. הוא לא מפסיק לגעת.
אמרתי לו שיעזוב אותי וזה ממש לא אכפת לי שזה היה בטעות עדיין אין לו שום זכות לגעת בי ככה ומאז סוג של ייבשתי אותו.. התגובה שלי הייתה מאופקת מדיי?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות