שלום לכולם. יש לי חברה כמעט שנתיים. לפני חודשיים בערך נפרדנו, וחזרנו לפני שבועיים. בזמן הפרידה שנינו שכבנו עם אנשים שונים.
לחברה שלי היו כמה מערכות יחסים בעבר, קצרות וארוכות, ובכולן היא בגדה לקראת סוף הקשר... בכל מקרה הבגידה היתה שונה, סיטואציה שונה, סיבות שונות.
אבל לא חששתי שהיא תבגוד גם בי. ידעתי שהיא נמשכת אליי ברמה אחרת מכל מי שהיה לפניי, וכמה פעמים היא אמרה לי שהיא חושבת שאני האדם הראשון שהיא באמת אהבה.
אבל מאז הפרידה אני חושב, אם היה לה כלכך קל לשכב עם סתם מישהו בזמן שלא היינו ביחד, וה'אהבה הגדולה' שלה אליי לא עצרה אותה מלעשות את זה, האם יש סיכוי שהיא תעשה את זה שוב, כשאנחנו ביחד?
אני מציין שאני זה שנפרדתי ממנה, שעשיתי את זה לא יפה, שהייתי גם עם מישהי אחרת וזה לא שאני כולי כבש תמים. היא גם אמרה שהסיבה העיקרית שהיא היתה איתו זה בגללי, כי היא הרגישה שאני שולט בה במערכת יחסים ומנסה לשלוט בה גםכשהיא לא איתי, ולכן להיות איתו היה אקט של 'אני עושה מה שבא לי ואתה לא תגיד לי מה לעשות'
אני חושב לפעמים שזה שהיא חזרה אליי בזמן שהיא יכלה להיות עם מישהו אחר מראה שהיא באמת בוחרת בי ומעדיפה אותי.
ולפעמים אני חושב שזה רק עוד צעד בדרך לעום שבו אגלה שהיא בוגדת.
אז מה אתם אומרים, פעם בוגדת תמיד בוגדת?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות