אוקי אז ככה בחופש הגדול שהיה היה לי יום הולדת 15 ובאותו חודש כמה ימים לפני ה15 נפגשתי עם מישהו בפעם הראשונה אצלי בבית ושכבנו בפעם הראשונה שלי.
בחיים לא חשבתי להביא מישהו הביתה ועוד לשכב איתו והוא הראשון שלי, נפגשנו באותו הזמן כמה פעמים
אצלי והדבר היחיד שעשינו זה לשכב. בחיים אני לא נותנת לבנים
משהו מבלי שאנחנו נחשבים יחד. היינו בקשר אני והוא חודש חודשיים
תוך כדי היה לו יום הולדת 18 עבר זמן וחברה שיודעת הכל
שכנעה אותי להפסיק את הקשר איתו כי לא היינו נחשבים יחד אבל גם לא יזיזים או סטוץ ואני שלמה עם זה שניתקנו קשר כי אפילו לא היה לו אכפת. עברו אז כמה חודשים והוא שלח הודעה אתמול.. מאז התכתבנו קצת באמת בהכי כנות הןא התבגר בדיבור ושאל גם אם אני פגועה אמרתי שכן ואמר אני מצטער והכל פתחתנו כל מה שהיה לנו להגיד. הוא אמר שהוא באמת מתגעגע לצחוקים שלנו ואלי אבל שלא היו לו רגשות אף פעם( תמיד ידעתי והיה אומר לי)
הוא רוצה שנפגש השבוע השאלה אם להיפגש או לא? ואם כן אז איפה...... ואני לא יתן לו להגיע למצב שנשכב. וגם אם כן זה לא ככ נורא בשבילי אפילו שלא נתת לאף אחד אחריו בגלל שהוא הראשון שלי והיחיד בנתיים שכאילו זה אותו הבן אדם אז אין בעיה כזה הבעיה שבטח לא יקח אותי ברציני ואני יפתח רגשות או שאולי גם יצא מזה משהו רציני והפעם יכיר את האופי . מה לעשות? להפגש? איפה גם?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות