אחרי שהצעתי נישואין אני תוהה האם היא האחת? מעדיף לצאת עם אחרים ולא איתה

חסוי בן 23 | כתב את השאלה ב-27/11/14 בשעה 19:06

שלום אני ובת זוגי בת 23 ויוצאים כשלוש שנים ובסהכ המערכת הזוגית יציבה בלי הרבה ריבים לא מזמן הצעתי לה נישואים ואנחנו כבר לקראת החתונה לאחרונה התחלתי לפחד מהיום ולשאול האם היא האחת כי אני כבר לא מתלהב שאנחנו ניפגשים ואין כבר ממש על מה לדבר לא בטלפון ולא ביציאות שלנו כן כיף לי לשבת חצי שעה וללכת לישון אבל ביום יום אני מעדיף בהרבה את החברים אני ממש נמשך לבנות אחרות ואפילו לפעמים שהיא מתקשרת אני מדמיין שהיא אומרת לי שהיא רוצה לבטל אני ממש מתלהב ומרגיש שאני יוצא לחופשי.אני מרגיש ממש צעיר ולא בשל שעוד רוצה להיות עם בנות ולחוות התלהבות ופרפרים מאהבה ולטוס לחול עם חברים ויחד עם זאת אני מרגיש שאני קצת יותר עם ראש על הכתפיים ממנה ועם יותר עומק ויש לי יותר מה להציע ומרגיש דיכאון בעקבות כך אשמח לייעוץ אני אובד עצות מצד אחד לא רוצה לפגוע בה כי היא חשובה לי אבל מצד שני אני קצת מקטין את עצמי בשבילה מה עושים?