היי.. ערב טוב ..
יש מישהו שהתחלתי לעבוד איתו במשך 3 חודשים , אנחנו תמיד צוחקים ביחד , יש בינינו קליק , ניפגשנו פעם אחת במקרה ליד היס פלאנט ומאז הוא שלח לי הודעה בווצאפ והתחלנו לדבר . כשרציתי לעזוב את מקום העבודה הוא אמר שאני לא יעשה את זה עד שהכיר אותי , ושאמר איך יתאים השם שלנו עם המשפחה שלו (כאילו בקטע של חתונה ) אז אמרתי לו שהוא מגזים , והוא אמר שאין לי מה לפחד אנחנו מתאימים .
פעם אחת שמעתי שיש לו חברה וששאלתי אותו הוא אמר שזה מורכב ועם יהיה משהי הוא יגיד לי. כאב לי לשמוע את זה , שהוא היה ביס פלאנט אז הוא אמר שהלך עם ידידה אז קישרתי את זה .
כשדיברתי עם מישהו בעבודה הוא רשם לי בהודעה יותר עבודה פחות דיבורים . הוא מקנא לי אך מנסה לא להראות את זה ולא מצליח לו.
הוא שומר שבת וגם אני . כשאמרתי לו הוא היה מופתע כי אני אחת שיוצאת למסיבות . והוא לא יוצא . הוא אמר לי לפני שבוע את לא יוצאת ל"שם של מסיבה" וראיתי בעינים שלו שכואב לו . ואת היום שהוא החזיק לי ביד ולא רצה לעזוב .
עכשיו שלחתי לו שהוא חסר עם לב , והוא שלח לי פרצוף מסמיק ושהוא בים המלח באילת , ואז חשבתי לעצמי הוא בן אדם גדול לא ניראלי שהוא ילך עם המשפחה אז אולי הוא הלך איתה .
עד עכשיו אני מתוסכלת .
אני מתגעגעת אליו לשיחות שלנו לעינים שלו ,איך שהוא מסתכל עלי ,מביט בי .
היה יום שלא דיברנו והוא היה מתוסכל ועקב אחרי בעינים .
אני מאוד רוצה אותו אבל יכאב לי לדעת שיש עוד מישהי וגם הוא אדם גדול , אז אולי הוא חושב על חתונה כבר?
אני חושבת על זה ועוברת בי צמרמורת,אני רוצה אותו לעצמי . אני יודעת שהוא רוצה אותי כמעט בטוחה , אבל עם הוא איתה עכשיו, אני יפחד לשאול אותו מחר כדי לא לדעת . מה לעשות , חשבתי להשאיר את היחסים בינינו ככה ולדבר איתו כמו תמיד שימשיך להימשך אלי ולאהוב אותי ,ואז מה שיהיה משם הוא יחליט לבד , או שזה מעשה רע ואני צריכה להתרחק ממנו ?
אני רוצה לתת לו ספייס ממחר אבל יכאב לי .. מבולבלת לגמרי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025