עבדתי כמה חודשים בבר מסעדה בהרצליה פיתוח בתור מארחת , והיה יום אחד שהיו הרבה הזמנות במסעדה והגענו למצב שלא היה מקום יותר , אז ששאלתי אחמש אם להכניס אנשים שימתינו הוא אמר שלא ואין מקום , אז לקוחות באו ואמרתי שאין מקום כרגע . אז בגדול הסיבה לפיטורים שאמרתי שאין מקום , ושהמלצתי על מנה אחת בלי לדעת את השם שלה , ולא הגבלתי זמן ישיבה ללקוחות שישבו בשולחן שהוזמן . וכל המקרים האלו הם מקרים חד פעמיים , אני תמיד מגבילה זמן ותמיד יודעת מנות ,
המקרה של "אין מקום "הוא שעבדתי בלחץ של יום שישי בערב אז אמרתי רק ללקוח אחד שאין מקום כרגע ואחרי שאמרתי את זה תיקנו אותי ולא אמרתי שאין מקום יותר , שבוע אחרי זה הייתי בסבב ברים ומסעדות ו3 מקומות שבאנו להיכנס אליהם אמרו "אין מקום " !
אז זאת באמת הסיבה ?
אני מתגייסת בעוד חודש , עשו לי עוול ? אלו הם סיבות לפיטורים ? מי שהייתה מארחת או אחמש מוזמן להסביר .. הסיבות ממש לא מספקות אותי .
סליחה שזה כלכך ארוך . חייבת תשובה כנה ואמיתית .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025