שלום לכולם , טוב אז אני יתחיל בפרטים בסיסיים - אני אליסה , בת 17 , עליתי לארץ מרוסיה ואני בת למשפחה שכל הצד של אבא שלי יהודים , והצד של אמא - לא .. וכמו שאתם מבינים אני לא נחשבת כאן ליהודיה.. וזאת הבעיה שדי מציקה לי ורציתי להתייעץ איתכם לגביה.
יש לי עוד מעט צו ראשון , וגיוס עוד שנה ואני יודעת ששם אני אוכל לעבור גיור . אמרו לי שזה ממש ממש קשה וממש מחפשים על כל דבר קטן ואם עשיתי משהו לא כהלכה יכולים לאלץ אותי לעבור את כל הגיור מחדש..
אני אולם לא מאמינה בנצרות , אך גם לא ביהדות.
ההתלבטות שלי לעבור גיור או לא היא בגלל דבר אחד והוא -חתונה .. כן , אני חושבת גם על העתיד שלי וחושבת אם אני אכיר בחור שימצא חן בעיני וגם אני אבל לא נוכל להתחתן כאן אם ירצה חופה? ( כמובן שיכול להיות גם בחור שיפריע לו שאני נוצריה , למרות שהבחורים שפגשתי לא הפריע להם כי כמו שאמרתי אני לא מאמינה בדת הזו) .
אני לא יודעת אם כדאי לעבור רק בגלל זה את כל התהליך המסובך הזה או לא ? שמעתי שאנשים טסים לקפריסין כדי להתחתן ..זה נחמד והכל אבל אם אני אתאהב ביהודי שירצה רק חופה ולא יתפשר ???
תעזרו לי , מה עליי לעשות??
אליסה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות