אני וחברה שלי כבר חצי שנה ביחד , מעולם לא רבנו (טוב או רע ?)
הבעיה שלנו היא שאנחנו לא הכי פתוחים אחד עם השני קשה לנו לשתף בעיות אולי מהפחד מהתגובה של הצד השני ולפעמים סתם מבושה ( בעיות שלא קשורות לזוגיות, כל הבעיות של הזוגיות שיש נפתחות בנינו)
והשיחות שלנו הן שטחיות והייתי רוצה שהם יהיו עמוקות יותר ועם תוכן ולא עם אותן תשובות ושאלות כמו תקליט שבור. אני לא יודע מה לעשות במצב הזה דברנו על זב והחלטנו שננסה להיות פתוחים יותר ולשתף הכל ואולי זה הפתרון אבל אני לא סגור על זה במאה אחוז ואני רוצה את עצתכם לדבר.
דבר שני, היא כראה רואה אותי כמובן מאליו היא אמרה לי שההודעות בבוקר והשירים שאני מקדיש לה לא מרגשים אותה כמו בהתחלה וגם לזה אין לי כל כך פתרון , אנחנו באמת אוהבים אחד את השניה , אני החבר הראשון שלה ואולי יש לה טיפה פחד או משהו מהקשר ( ככה נראה לי כי ככה היה לי עם החברה הראשונה שלי) .
אשמח לעצות , תודה מראש ושבת שלום !
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות