אין לי חברים, אף אחד לא שם עליי

מאוכזבת בת 18 | כתבה את השאלה ב-04/04/13 בשעה 01:50

אין לי חברים ..כל הזמן אני מציעה לחברות לצאת והן "לא יכולות" ואז אני רואה אותן עם חברות בקניון.
נמאס לי ... אפחד לא שם עליי היום נכנסתי לכיתה שמחה ואמרתי "בוקר טוב" בחיוך רחב..
ואפחד לא התייחס החברות שיחקו בפלאפון.
אפחד לא שם עליייי
תמיד מסננים אותי בפייסבוק..ובחיים לא עושים לי לייקים ותגובות..אז כן..אני מחפשת צומי.
נמאס לי ששמים עליי פס כל החיים.
אין לי חבריםם אין לי עם מי לצאת ביום יום...אני יוצאת לפעמים עם ההורים..כי אין לי עם מי.
יש לי אופי טוב , אני רגישה , אכפתית , דואגת , טובת לב , חכמה , יפה .. הכלל.
וכנראה החבר'ה שלנו אוהבים פרחות.
אני מתה כבר להתגייס לצבא להכיר אנשים חדשים...אני ממש נואשת.
הם לא זורמים בכלום לא שמים עליייי...
אפילו שאני מדברת ומספרת משו..הם לא מקשיבים לא מתייחסים כאילו "מה אכפת לנו? את לא מעניינת " .
ניסיתי להתחבר לבנות מהשכבה שלי..וגם הן לא שמו עליי...
למה זה?
נמאס לי..באלי להכיר חברות נורמליות שיאהבו אותי כמו שאני..עם כל הילדותיות שבי...וגם בנים באלי להכיר בנים חמודים ודואגים ולא כמו הערסים האלה שיש.
מה לעשות? אני ממש נואשת !!!!!!! :((( אני רואה בנות איך כולם אוהבים אותםם כל יום מגיבים להםם בפייסבוק ובדברים...ממש עשירות בחברים.
והן בדיוק כמוני - בנות טובות.
לא מוצאת חברה שמתאימה לי..הייתי שמחה אם מישהו מכן..ינסה לעזור לי...באמת...זה ממש חשוב לי.
לא רוצה להיות לבד כל הזמן.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"