ערסים מציקים לי, מה אפשר לעשות כדי למחוק אותם מהחיים שלי?

אור בן 19 | כתב את השאלה ב-28/02/15 בשעה 16:15

שלום. אני בן 19. ואני גר בנתניה (עיר עם לא מעט ערסים) ולצערי גדלתי איתם. הם מכירים אותי. בשנים האחרונות אני מנסה להתרחק כמה שיותר מאנשים כאלה.
אתמול היתי במסיבה במועדון וראיתי ערסים שלא ראיתי שנים, ובמקום להתרחק משהם נשארתי איתם ,אמרתי להם שלום התחלתי לדבר איתה טיפה עד שהם התחילו להציק.. ״תביא לי תכוס שלך שאני אזיין אותך״ כמובן שאמרתי ״מה זה?״ הם התקרבו אלי כל החבורה כאילו הם הולכים לריב איתי... והם היו מסטולים לא רציתי לעשות מריבה ענקית. אחד מהם אמרה לי בוא לפה נתן לי כאפה. אני בן 19 ונותנים לי כאפה. החזרתי והוא החזיר גם חברים שלו התקרבו... ועוד שתיה התפתחה שם מריבה ענקית (כל החברים של ובטח שחברים שלי היו באים גם) היתי יכול לפתוח מריבה אבל אני חושב: למה לי ? הם שווים את זה? למה אני בכלל נכנס לדברים האלה איתם ? אני במקום אחר בחיים שלי, אבל מרגיש שהם רודפים אותי גם לחיים הבוגרים. איך למחוק אותם מהחיים שלי?? אני רואה אותם בעיר ומפחד שדברים כאלה יקרו שוב... אני רוצה למחוק כל קשר איתם אבל הם מכירים אותי ואני כל כך מפחד שאני אהיה עם בחורה והם יצקו לי/ליד משפחה...
חבר שלי אמר שזה הזה די באשמתי שהתקרבתי אליהם התחלתי לדבר איתם.. ואני חושב בלב שאולי רציתי ״להנחנף״ אליהם... חבר שלי אמר שפשוט היתי יכול הלגיד להם שלום וללכת ...
מה אתם חושבים מה אפשר לעשות כדי למחוק אותם מהחיים שלי ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"