זוגיות זוגיות
 
שאלה 62986
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

יש לי רגשות אליה, אבל גיליתי שבתקופת התיכון היא הייתה מזרן, להיפרד?

איתמר בן 27 | כתב את השאלה ב-15/03/15 בשעה 21:05

שלום לכולם.
אני יוצא עם מישהי ממש ממש מתוקה כבר 5 חודשים. היא בת גילי וממש כיף לנו ביחד, היחסים שלנו מעולים ואני אפילו כבר חשבתי על כך שנעבור לגור ביחד בקרוב.
אני והיא גרים באותה עיר, אך לא למדנו באותו תיכון ולא הייתה בנינו שום הכרות מוקדמת עד שהתחלתי איתה והתחלנו לצאת. עד פה הכל טוב ויפה....העניין שיש משהו ששמעתי לפני שבועיים ומאוד מאוד מציק לי. הלכתי עם חבר לאכול ופגשנו עוד חבר נוסף של שנינו שלמד איתה בתיכון ושאלתי אם הוא מכיר אותה והתשובה ששמעתי הרסה לי את התיאבון. אותו חבר סיפר לי שהיא למעשה הייתה סוג של מזרן ושכל אחד שלמד איתם וישמע את שמה ישר יגיד לי שמדובר בשרלילה שחצי מהשכונה עברו עליה. ביררתי עם עוד חבר שלי שגם הוא היה איתם בתיכון והוא אישש את חששותיי ואכן מדובר במזרן שכונתי, והוא אף הגדיל וציין בפניי מס' שמות עליהם הוא יודע, ושאת חלקם אני מכיר, ששכבו איתה.
עכשיו מדובר בדילמה רצינית ביותר, מצד אחד ממש כיף לי איתה וממש פיתחתי אליה רגשות חזקים, ומצד שני זאת מחשבה שלא תרפה ממני לעולם, שהבת זוג איתה אני נמצא הייתה שרלילה שכונתית מהסוג הנמוך ביותר.
מה לדעתכם עליי לעשות? להיפרד ממנה? להישאר איתה ולנסות להדחיק את המחשבות?
תודה רבה לעוזרים. (ותחסכו ממני בבקשה את ה"תיפרד ממנה בשבילה ובלה בלה..")

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (32) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות