היי,
אני נמצאת בדילמה קשה. אחרי תואר חשבתי לעשות טיול ראשון גדול שלי בדרום אמריקה לחצי שנה. אף אחד מהחברות ומחברים לא בעניין כיוון שכבר עשו בעבר.
בסופו של דבר מצאתי איזה מכר שאני לא מכירה אותו הרבה והדברים התגלגלו ונפגשנו מספר פעמים והייתה זרימה טובה לכן קבענו לנסוע הוא בדק לנו כרטיסים והינו בדילמות מול כמה אפשרויות והוא די לחץ על טיסה יותר מסובכת אך זולה היה לי חשוב מספר קריטריונים בטיסה והבהרתי לו הוא במקביל היה אונליין עם חברת נסיעות ורק נישאר לי לשלם כאשר שילמתי. כדרך אגב הוא מגלה לי כמה ימים לפני הטיסה שזה לא בדיוק מה שרציתי אלא משהו אחר שהוא רצה.
אני כל כך כועסת שהוא עשה עלי מליפולציות כדי שאני יסגור טיסה שהוא רצה ופחות שהתאימה לי בכך שהסתיר מידע. אני כמה ימים לפני טיסה ומפחדת לנסוע עם בן אדם כזה שיכול לשקר ולתחמן אותי עוד הרבה בטיול כדי שהדברים יזוזו כראות עיניו בלבד וזה יתסכל אותי להיות כל הזמן עם האצבע על הדופק ולא להנות מהחוייה ומצד שני חוששת לבד. האם לנסוע לבד או להשלים עם המצב ולנסוע איתו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















תיירות ונופש
כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2026