עבודה וקריירה עבודה וקריירה
 
שאלה 65422
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

התלבטות בין שתי עבודות, מה כדאי?

אגם בת 20 | כתבה את השאלה ב-05/04/15 בשעה 21:05

שלום..אני חיילת משוחררת טרייה ולאחרונה התחלתי לחפש עבודה והתקבלתי ל-2 מקומות שונים, מאז אני שוברת את הראש לאן ללכת כי בשתיהם הקורס מתחיל לאחר פסח ואני צריכה להחזיר תשובה.

העבודה הראשונה היא במוקד שירות לקוחות של חברת סלולר כלשהיא, לא חברה גדולה במיוחד, היתרונות של העבודה הם שאני טובה בשירות לקוחות,וכשאצבור שם ניסיון כמובן שאוכל בהמשך לעבור לחברה הרבה יותר גדולה ונחשבת[סלקום,פלאפון וכל זה]שכבר רצו אותי אך העדפתי בהתחלה "להשתפשף" בחברה קטנה.
עוד יתרון זה במשמרות ובשעות, אני לא לחוצת כסף ב"ה ויש לי הכל, המשמרות עצמן הם שש וחצי שעות, יש בוקר ויש ערב וזה נוח לי מאוד..
החיסרון זה הכסף. כי למרות שאני לא צריכה את הכסף קצת צורם לי שהמשכורת לא גבוה מידי
לעבודה אני צריכה לעבור קורס של שבועיים.

העבודה השניה היא בישראכרט. היתרון הוא כמובן המשכורת שהרבה יותר גבוה מהעבודה השניה, אך החסרון הוא שזה לא שירות לקוחות זה מכירות ולהתקשר לאנשים ובזה אני לא כלכך טובה והאמת גם לא אוהבת את זה בכלל..עוד חיסרון הוא שהמשמרות לא גמישות זה כל פעם 8:00-17:00 או 9:00-18:00 ואין אפשרות להתחיל בצהריים ולעשות סידורים בבוקר..אך מגיעים שם למשכורת ממש יפה!

ועכשיו אני בדילמה, כי אני לא אוהבת מכירות ורוב הסיכוים שאהיה ממורמרת ואסבול שם, ספק אם אחזיק,
ודווקא בשירות לקוחות אני טובה מאוד, אך המשכורת שם מרתיעה אותי כי זה לא הרבה בכלל [בהתחשב בזה שזה סך הכל 6 וחצי שעות משמרת 5 ימים בשבוע זה שכר טוב,בגלל שזה לא הרבה שעות בכלל]אך מרגיש לי שבסוף החודש אני לא אגיע להרבה בכלל וזה מרתיע אותי!!!! מצד שני ככל שאצבור שם ניסיון אוכל לעוף בהמשך לחברה סלולרית גדולה יותר אז אולי משתלם כמה חודשים לצבור ניסיון???

בקיצור,לפי מה מחליטים? יש לציין שאני לא לחוצת כסף,גרה בבית של ההורים,הם משלמים עליי הכל,רוב הכסף שארוויח יילך למותרות בשביל עצמי כי לימודים וכאלה אבא משלם לי.אז האם אני צריכה לבחור בעבודה שאני חושבת שיותר יהנה בה אפילו שהשכר לא משהו? או ללכת לעבודה המשעממת שהשכר טוב אבל ספק אם יהיה לי מוטיבציה ללכת לעבודה?

מה כדאי?

שירות לקוחות סלולרי
 
36
ישראכרט
 
7
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות