העובד מהמפעל איים עליי שאם לא נצא ביחד הוא ימרר את חיי, מה לעשות?

א' בת 22 | כתבה את השאלה ב-06/04/15 בשעה 22:46

שלום לכל גולשי Askpeople וערב טוב,
אני חייבת לשתף מישהו במה שעברתי אתמול, אחרת אני אשתגע. אין לי למי לספר.
אני עובדת בתור מוכרת בחנות קונדיטוריה, בחנות של המפעל (זאת אומרת שהמפעל צמוד לה והדלת שמחברת בינו לבין החנות פתוחה תמיד). היחס ביני לבין העובדים הוא בסדר ואף פעם לא היו חריגות ממסגרת התפקיד.
בזמן האחרון (אני שם כבר למעלה מחצי שנה) שמתי לב להתנהגות מוזרה של אחד מעובדי המפעל. בהתחלה הוא שלח לי הודעות לפלאפון במסגרת התפקיד ולאט לאט ההודעות התחילו להיות בלי קשר..."מה את עושה?", "יש הרבה אנשים בחנות?" ", "מתגעגעת אליי כשאני לא שם? ;)" ומלא הודעות אחרות בסגנון. הוא גם שאל אותי מה הניסיון המיני שלי ואם אני יודעת לרדת טוב לגברים...
ברור לי שהוא לא צוחק. ומלבד זאת הוא מסתכל עליי המון במשך היום...המון.
אני משתדלת תהיות נחמדה בחזרה כי קשה לי להתנגד אבל אתמול היה השיא!
הוא יצא ביחד איתי בצהריים מהעבודה ואמר שילווה אותי לתחנת האוטובוס. בדרך הוא ממש התעקש שנצא וכשאמרתי לו שלא ושזה לא מתאים- הוא אמר לי "את יודעת שאני עובד פה כבר כמה שנים וקרוב לבוס" אמרתי לו שכן אז אמר "אם אני ארצה אני יכול לגרום לו לפטר אותך אז אל תהיי רעה אליי...בואי נצא" והייתי בהלם. המשכתי להתעקש אבל הוא אמר "אם לא תצאי איתי יכול לקרות לך משהו מאוד מאוד רע" ואמר שגם בלי קשר לזה שיפטרו אותי!!!
שיחקתי את עצמי קשוחה ואמרתי לו "בסדר" אבל עכשיו אני מתחרטת ומפחדת! ברור לי שהוא ירצה מגע מיני איתי ואני לא רוצה!

אני מרגישה ממש מושפלת. בחיים לא התנהגו אליי ככה.
הוא ממש איים עליי ואין לי למי לפנות, אין עם מי לדבר!
אי אפשר לדבר עם הבוס כי הוא בחיים לא יאמין לי, הוא מת עליו וברור שהוא יעדיף אותו על פניי...
אני ממש טרודה במחשבות, כל היום לא הפסקתי לחשוב על זה. אני לא יודעת מה לעשות, אני לא רוצה לצאת איתו! אני לא מעוניינת בו בכלל וגם הוא ערבי אז אין לי מה לחפש איתו.
מה לעשות? בבקשה תעזרו לי...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"