מתבגרים מתבגרים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

לעשות לחברה שלי מסיבת הפתעה ולהסתכן בגלל ההורים שלה?

אמיליה בת 17 | כתבה את השאלה ב-11/04/15 בשעה 14:28

אני תלמידת יב' , עוד מעט בת 18.
אני בזוגיות יותר משנתיים עם נערה מדהימה בת גילי.
לפני בערך שנה , היא החליטה לספר להורים שלה עלינו , דבר שנגמר לא טוב (נאמר בעדינות).
הם חסמו ממנה הכל , איימו עליה , פגעו בה (נפשית בעיקר) ובעיקר מנעו ממנה ליצור איתי קשר בכל צורה אפשרית.
מבחינת ההורים שלה , אנחנו לא ביחד , למרות שאנחנו סוג של כן.
רק חמישה חברים משותפים שלנו שהכי קרובים אלינו ומקבלים אותנו מודעים למצב.
המצב כל כך לא ברור שאין לי מושג איך להגדיר את מה שיש בינינו , מה שבטוח הוא שאנחנו אוהבות אחת את השנייה מאוד וקשה לנו להיות כל כך רחוקות אחת מהשנייה לתקופת זמן ארוכה כל כך.
הזוגיות בינינו לא זזה לשום מקום בגלל כל ההגבלות שחלות עליה , בעיקר כי יצא לנו לחלוק נשיקה אולי פעמיים בשנה האחרונה ואנחנו מדברות רק בבית הספר , בתוך מבנה סגור , כי ההורים שלה לפעמים חונים בחנייה של בית הספר כדי לשמור עליה שהיא לא עושה שטויות , כלומר מדברת איתי.
כל פעם שאנחנו מסתכלות אחת על השנייה אנחנו מסתכנות בצורה כלשהי לא מוגדרת.
אני לא חושבת שיש צורך לציין שאני מתגעגעת אליה מאוד אבל הגעגוע הזה גרם לי לחשוב על דרכים שונות לראות אותה.
יש לה יום הולדת בקרוב וחשבתי שאולי יש אפשרות שהחברים הקרובים יעשו לה מסיבת הפתעה בבית של אחד מהם ואני אהיה שם אבל ההורים שלה מסוגלים לכל כך הרבה דברים (מסיפורים שלה ששמעתי) שאני נורא מפחדת להיכנס בכלל למצב הזה.
כשהתייעצתי עם אנשים מבוגרים ממני , קיבלתי דעות סותרות כאשר האחת אומרת שכדאי כי זה יכול לגרום לשתינו להרגיש טוב יותר והשנייה אומרת שכדאי לחכות כי אנחנו במילא עוד מעט מסיימות ללמוד ונוכל לבלות עוד הרבה ביחד אחרי הלימודים כשנהיה בנות 18 והיא לא תהיה תלויה בהורים יותר.
מה דעתכם?

האם כדאי לעשות לה מסיבת הפתעה ולהסתכן?

כן
 
9
לא
 
21
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות