שלום.
בשבועות האחרונים, יש לי בלבול מיני, ואני מאוד אובססיבי ולפעמים לחוץ עליו.
הכל התחיל שאיזה לילה אחד משום מקום פתאום חלמתי שאני וחבר שלי מתנשקים, זה היה לי מאוד מוזר שקמתי בחלום חוץ מהרגשה של משיכה קלה לא הרגשתי כלום....אחרכך אמרתי לעצמי שבטח זה הורמונים והכל.
עכשו באותו זמן אני חייב לציין שהייתי סטרייט כל הזמן 100% ידעתי שאני אהבתי בחורות ומאוד נמשכתי עליהן, והיו לי חברות שמאוד אהבתי, והתחרמנתי על הרבה ילדות וגם נדלקתי, גם עכשו בבלבול מיני אני נמשך ואוהב בנות.
בקיצור חשבתי שזה כלום וזה עבר, עד שאיזה לילה שבכלל לא חשבתי על זה פתאום שאני וחבר שלי היינו צריכים לחזור לבית, פתאום בבום חשתי מין משיכה קלה התרגשות כזאת, והרגשתי קצת שונה באיבר מין,
לא הבנתי מזה, מאז אני מאוד אובססיבי לכך אבל מאוד, ואני תמיד מנסה לבדוק את עצמי שאני מסתכל בתמונות שלו, אם אני מרגיש משיכה או כלום, לרוב אני מרגיש משיכה קלה, ולפעמים שאני חושב על כך זה מרגיש לי מוזר.
דיברתי אם הרבה אנשים שזה קרה להן, וכמה מבני משפחתי שזה קרה להם, הם אמרו לי שהיה להם גם שהם פתאום נמשכו לחברות, חברים שלהם, ודברים כאלו והיום הם סטרייטים לגמרי.
הרבה אמרו לי שזה רוב הסיכויים בגלל שההורמונים משתוללים, ואתה מתחיל להכיר יותר את הגוף שלך ולהבין את הרגשות שלך, וזה סיכוי טוב מאוד שזה יעבור לי בהמשך ושאני צריך להפסיק להיות אובססיבי לכך שזה סתם יגביר את הבלבול.
בכל זאת אני עדיין אובססיבי ולחוץ לזה, מפחד שזה ישאר תקוע בי כל החיים הבלבול הזה ואני לא יודע מה אני, מפחד שפתאום אני יצא אם בת ואני לא ימשך עלייה כמו פעם, זה מאוד מקשה עליי ואני מאוד מבולבל.
תודה לעוזרים :))
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות