9 חודשים ביחד והתגייסתי לתפקיד קרבי.
היה לה ידיד. חשדתי שיקרה ביניהם משהו והיא אמרה לי אחרי שהתגייסתי שהיא "מרגישה כלפיו משהו מעבר", מין הידלקות...היא סיפרה לי על כך אחרי שזה עבר לה. היא פחדה לספר לי קודם כששאלתי אותה לגבי זה כי היא פחדה שאפרד ממנה כי מה שהרגישה כלפיו היה שולי.
דבר נוסף-הם עברו את הגבול כמה פעמים כשהוא עשה משהו שממש לא היה נעים לי, הוא דיגדג אותה. גם אחרי שאמרתי לה שזה מפריע לי היא כאילו תירצה ואמרה שזה קרה שוב סתם בגלל סיבה מפגרת, ורק כשממש התעקשתי שתציב את הגבול או שאפרד היא עשתה את זה.
כל עניין הדגדוגים הפסיק, כל עניין ההידלקות נפסק, היא התרחקה ממנו אבל הוא מהחבורה שלהם...והם לפעמים ביחד בבית ספר ובהפסקות והוא צוחק איתה והיא איתו וזה פשוט מחרפן אותי. ביקשתי ממנה להתרחק ממנו, והיא עדיין בחברתו...צוחקים ביחד ויושבים ביחד וכדומה. כן יש ריחוק אבל מרגיש כאילו יש ביניהם מעין ידידות וזה מפריע לי לאור כל מה שכתבתי מקודם...זה לגיטימי לבקש ממנה ממש להתרחק ממנו ואפילו להפסיק להיות ידידה שלו? אני לא מפסיק לחשוד שהיא שוב תידלק עליו או ששוב יקרה משהו מסוים ביניהם שבעיניי יהיה חציית גבול.
אני די מחורפן מזה והיא הרי אדם, איך אני יכול לבקש ממנה להתרחק ממש? אבל אני מרגיש שאם לא אעשה את זה אני אצטרך להתרחק ולהיפרד, כי העניין מחרפן אותי.
מה לדעתכם לעשות?
ואני לא רוצה שניפרד...הייתי רוצה לפתור את זה, בגלל זה אני מבקש פה עצה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות