רוצה להתקדם וללמוד מדעי המחשב, אך חוששת שלא אצליח בלימודים כי לא התעסקתי בתחום

sandra בת 26 | כתבה את השאלה ב-26/04/15 בשעה 11:14

שלום.אני למדתי הנדסאי מכונות לפני הצבא ולכן השתחררתי מאוחר כמעט בגיל 23.בצבא התעסקתי כטכנאית טנקים וצברתי ניסיון של כשנתיים.אחרי שהשתחררתי ישר התקבלתי לאינטל ועבדתי במקצוע שלי כ3 שנים.
פחות נהנתי מהעבודה עצמה כי השעות הארוכות והלילות והחגים וסופ"שים בעבודה זה לא היה תענוג, מה שהחזיק אותי זה המשכורת והתנאים.
עכשיו אחרי שהתפטרתי אני מחפשת מה לעשות הלאה.אני רוצה להמשיך ללמוד אבל מאוד מתלבטת לגבי התחום.חשבתי ללמוד מדעי המחשב בגלל יוקר התואר,המשכורת הגבוהה וההמשך עבודה בהייטק בתפקידים טובים יותר ושעות עבודה נורמליות יותר, אך אני
חוששת שאני לא אצליח בלימודים כי בחיים לא התעסקתי בתכנות,שפות וכו'.
חשבתי גם ללמוד הנדסת חשמל אך בגלל שאני כבר בת 26 פלוס ואני אתחיל לימודים בגיל 27 אז אני מעדיפה תואר קצר יותר עד 3 שנים.
מצד שני אני יכולה להמשיך לעבוד בתחום שלי בחברות כמו hp, טבע וכו'. אבל אני רוצה להתקדם ולא להיות תקוע כי עם ההנדסאי קשה מאוד להתקדם בהייטק!
מי שלמד מדעי המחשב מ0 או מכיר אנשים כאלו מה הייתם ממליצים לי?ללכת על זה? איזו מכללה,חשבתי על מכון טכנולוגי חולון בגלל הגמישות שם הלימודים אבל זה קצת רחוק לי ובאזור שלי אין מכללות טובות.ועוד חשוב לציין שאני לא הייתי הכי טובה במתמטיקה וגם לא התעסקתי בה בערך 6 שנים.תודה מראש.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"