חברים בבקשה תתיחסו למצב כאילו זה אתם אישית ההיתם בסיטואציה הזאת.
חבר שלי ישב בגינה ושיחק באייפון,בזמן הזה נכנס בן אדם זר לגינה של השכנים,הוא חשב שמדובר בגנב ורצה לראות מה הוא עושה על מנת להזמין משטרה,הוא ראה שאותו בן אדם הולך לגינה מאחורה וכבר הקשר עיין נאבד, בזמן הזה הוא התחיל להיתקשר למשטרה בידיוק שניה לפני שהוא קיבל מענה הוא שמע 3 יריות ואת אותו האדם שכנראה ביצע זאת יוצא בריצה מהבית תוך כדי שהם מסתכלים אחד לשני בעיניים והבחור יוצא יושב על אופנוע כאשר מישהו מחכה לו בחוץ ונוסע.
החבר מהלחץ ששמע את היריות ניתק את הטלפון ממש נבהל ונסע לאח שלו לעיר אחרת לתקופה ארוכה.יש לציין שהוא ראה בבירור את הזהות של אותו האדם.
עבר כבר יותר משנה וחצי הוא כמובן כל הזמן עוקב אחר הפרשה דרך עיתונים אינטרנט וכו..אבל מפחד לעשות משהו בנושא כי הוא לא מאמין במשטרה וחושב שבסופו של דבר הוא לא רוצה לדבר מחשש לחייו, ולא מוכן לעזוב הכל את המשפחה ולהיות מוסתר בתוכנית הגנת עדים,מצב שני המצפון שלו גוזר אותו לחתיכות הוא כבר לא יושן באופן קבוע בגלל העובדה שבן אדם שכביכול נעצר בחשד לביצוע המעשה טוען שהוא חף מפשע ותופרים לו תיק של 2 מאסרי עולם והוא יודע בבירור שנפלו על הבן אדם הלא נכון זאת אחד הסיבות שהוא לא מאמין במשטרה,
האנשים היחידים שיודעים מכל הסיפור הזה זה הוא אח שלו ואני שאנחנו חברים מגיל קטן.
החבר שלי שהיה עד לרצח הזה בזמן האחרון ממש התחיל להיתחזק לחזור בתשובה רוצה לעזוב לארץ אחרת ומשם לשלוח מכתב למשטרה עם כל הפירוט של המעשה רק בגלל שהוא מפחד שאך שהוא יאתרו אותו אז הוא מעדיף לעשות את זה מחול.
מה אתם חושבים על כל המצב מה ההיתם עושים במקומו עם ביום בהיר אחד היה נופל אלייכם כזה תיק?ההיתם מדברים והורסים לעצמכם את החיים?
ובכלל אך הרעיון של לשלוח מכתב מארץ אחרת יש מצב איכשהו שבסופו של דבר דרך מצלמות או טכנולוגיה אחרת יאתרו את הבן אדם???זה ממש חשוב.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות