היי אני טום ויצא לי להכיר ולהיות בקשר עם בן אדם מדהים לפני ארבע שנים עד לפני שנתיים
במהלך התקופה הזאת אני והיא היינו לא מעט ביחד עם זה בבצפר וגם לפעמים אחרי.
ללא ספק התאהבתי בה ואם שאלתם אבל אתה ילד מה אתה בכלל יודע אז אני יוכל לומר לכם שאני באמת מרגיש את זה גם אחרי שנתיים שאנחנו לא בקשר רק אני רואה אותה מדי פעם ,שאני מרגיש שכל מה שאני רוצה בחיים שלי זו היא אני מוכן בכל זמן נתון לוותר על הכל בשבילה ואני באמת מרגיש שהיא המטרה שלי בחיים כי אני לא מתרגש מכל השאר.
אני חולם עליה הרבה ויצא לי לשמוע הרבה חברים שאומרים :"יעבור תן לזה זמן" ובהתחלה גם אני חשבתי ככה אבל הנה אני יושב כאן אחרי שנתיים ומרגיש שהאהבה שלי אליה לא נחלשה ואולי רק התחזקה אז עצות שנתנו לי כמו תוותר לא יעבדו אצלי.
החלק הבעייתי הוא שאני מאבד סבלנות וסובלנות כלפי אנשים בגלל זה אני לא טורח בכלל לעזור לאנשים שאני לא מכיר או להתנדב ודברים כאלה מהסיבה הפשוטה שאני פשוט מרגיש תקוע שהכאב שלי לא מעניין אז גם הכאב של אחרים לא מעניין אותי. אני גם בן אדם רציונאלי ובגלל זה מביך אותי לשתף את זה כי זה נשמע כמו פנטזיה שכל חיי היא המטרה שלי וגם לא נשמע הגיוני כביכול שאני יודע את זה כי אני עדיין "ילד" אבל אני מצטער השנתיים האלה שהחזקתי בפנים אני לא יכול יותר, אני לא יכול להמשיך לסבול ככה ואני גם לא יכול לוותר וזה בדיוק הקונפליקט שאני עומד בפניו למישהו יש רעיון?
אז קצת פרטים : אני אמרתי לה שאני אוהב אותה לפני שכבר לא ראינו אחד את השני כי עברנו לתיכונים שונים והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי כאח והיא מבינה ואין לה בעיה עם זה (כמובן שלא סיפרתי לה כמו שכתבתי את זה כאן) בנוסף יש לה חבר אבל לרוב הדברים האלה הם לא קבועים נקווה. תודה על העזרה מראש
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025