אז התנשקתי לאחרונה פעם ראשונה עם חבר שלי.. הוא החבר הראשון שלי אבל הוא יצא עם כמה בנות כבר ככה שהוא יותר מנוסה ממני וזאת הייתה הנשיקה הראשונה שלי. אשמח לעצות שלכם איך להתנשק (איך אתם מתנשקים) וגם דעתכם על העניין הבא:
דמיינתי את זה לגמרי אחרת ואני לא יודעת אם הנשיקה שלו היא כבר כמה שלבים מאוחר יותר מה"בסיסי". קודם כל זה היה עם הלשון, ולא ברור לי אם ישר הוא קפץ איתי לנשיקה צרפתית מסובכת ואם כולם בדרך כלל מתנשקים רק עם השפתיים. איך אתם מתנשקים?
ראיתי שאנשים תמיד אומרים שזה זורם ויודעים מה לעשות, אבל לא זרם לי. אני סוג של צריכה הוראות ושיגידו לי מה לעשות. ונראה שחבר שלי רגיל למשהו מסוים ואני לא יודעת אם זאת הנשיקה שכולם מתנשקים או שהוא פשוט עושה את זה תמיד מוזר.
די הופתעתי שהוא דחף את הלשון. והוא כל הזמן אומר לי שצריך לעשות מן סיבוב\ליפוף בלשונות שלנו. וגם לא להזיז שפתיים יותר מידי. אני חשבתי משהו בלי לשון וככה הוא עושה אז לא יודעת אם זה מתקדם מידי. היה לי קשה להבין מה לעשות בדיוק ואם אני עושה את זה טוב כי הוא כל הזמן רק ניסה לעודד אותי "את מעולה יחסית למתחילה"
אשמח לדעתכם בקשר לשני השאלות... תודה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות