רוסי; איך אני יכול לשרת בצבא כשמפלים אותי אפילו במקרה שאני אמות?

דימה בן 17 | כתב את השאלה ב-18/07/15 בשעה 23:43

שלום אני דימה ואני עומד להתגיס לצבא
ראיתי לפני כמה ימים כתבה באיזה אתר שהממשלה התנגדה לקבירת חיילים ממוצא רוסי שנהרגו במלחמות של המדינה ליד קברים של חיילים לא רוסים או במילים פשוטות יהודים רגילים ולא כאלה שצריכים להביא אישור שהסבתא השמינית מדרגה שלישית היא יהודיה ולכן אני יהודי.
איך אני יכול לשרת במדינה שבה גם כשאני מת ועזבו אפליה לא אפליה שהייתה עד היום נגד העדה הרוסית כי לא באתי לפה להתבכיין על כמה קשה לי או כמה קשה לאמא שלי
אפילו אם יהרוג אותי מחבל יקברו אותי מחוץ לגדר ולמה? או פשוט כי לא הוכיחו שאני יהודי מעל לכל ספק או כי האבא יהודי ולפי ההלכה אני לא נחשב יהודי
מי אתם שאני נותן לכם 3 שנים מהחיים שתיקברו אותי מחוץ לגדר?

האם אני צודק?

צודק

לא צודק

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"