למרות הגלולות למניעת הריון שאני נוטלת והמחזור שהגיע אני חווה תסמינים של הריון

שואלת בת 17 | כתבה את השאלה ב-03/08/15 בשעה 11:55

אני בת 17 ואני נוטלת גלולות למניעת הריון כבר מספר חודשים ובסך הכל מרוצה מהגלולות שהותאמו לי ואין לי כבר שום תופעות לוואי. בשבועיים האחרונים הגוף שלי לא בשיא ואני סובלת מבחילות כאבי בטן עייפות הבטן שלי רגישה ויש לי בעיות בעיכול, נשמע קצת כמו ווירוס, הייתי גם לפני מחזור אז ניסתי לקבל את זה באהבה. החזה שלי גדל אבל גם זה קורה במחזור.
המחזור איחר לי במספר ימים אבל הגיע בסוף. היה לי מחזור מאוד קשה, בדרך כלל אני לא סובלת ככה, הדימום גם היה חזק והמחזור שלי נמשך יותר מהרגיל.
המחזור נגמר אבל התחושות הפיזיות לא עברו, אני עדיין עם בחילות וסחרחורות . אני כמובן די שוללת הריון כי אני עם גלולות ובנוסף גם קיבלתי מחזור, אבל חשוב לי לדעת מה עובר על הגוף שלי, ווירוס ? או משהו הורמונלי ? חיידק בקיבה ?
אם לא יעבור אני לא אזניח ואבדוק .. סתם חשבתי להתייעץ קודם גם פה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"